Újév és a hajam… 2016.12.31.

Elmondom őszintén, hogy a kezelés óta sem fésülködni, sem hajat mosni nem mertem …tudom nagyon meredek de nem mertem ,nem tudtam mire számíthatok….csomókba fog hullani a hajam ?? na akkor tuti kiborulok ….

De minden rosszban van valami jó 🙂

Ma rájöttem, hogy az az év utolsó napja …nem maradhatok így. Olyan sokat adott nekem 2016 és olyan sokat elvett…  deee a hajamat megmostam….nem hullik és nem is fog.

Hiába mustrálom magam a tükörben, én nem látom, hogy egy beteg ember nézne vissza rám…kicsit fáradt, kicsit meggyötört, de nem beteg. Nem ámítom magam, tudom mi a helyzet, de akkor se látom magam betegnek ..ez van

Nagyon nehéz év volt ez (gondolom nem csak nekem , sok más embernek is), életemben ilyet még nem éltem meg…mit itt az utolsó hetekben, mindent átéltem ….a legnagyobb boldogságtól kezdve (Olivér születése)  a halálfélelmen át mindent….és igazából ez jó, úgy gondolom minden tapasztalástól többek leszünk a fájó dolgoktol is. BÍZOM ISTENBEN , hogy nem adott volna nekem két ilyen csodát mint a gyermekeim, ha nem lenne velem, ha nem támogatna.

Tehát HISZEK, BÍZOK töretlenül és ezt kívánom nektek is a 2017  – es évre! Bármi történik, legyen az kicsi vagy nagy dolog…az nem gond hanem feladat, oldjátok meg, legyetek többek általa és legyetek nagyon boldogok !!!! 2017 egy csodás év lesz

Újév és a hajam… 2016.12.31.” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Drága Emese! Nekem kellene téged erősíteni, de Te erősítesz engem. Köszönöm a hitedet, tanításodat. “2017. egy csodás év lesz” Legyen így! Egészséget, boldogságot kívánok. Az én mondatom: 2017. RAGYOGÁS lesz!
    Szeretettel,
    Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük