Tudatos Teremtés

Gondolataid hologramok. Virtuális képek. Megjelennek, majd eltűnnek… Ám míg egyetlen kósza gondolat következmény nélküli, az ismétlődő, visszatérő gondolatoknak hatalmas erejük van! Ezek, bizony, megvalósulásra törekszenek, mégpedig minden áron. Az általuk generált érzelem ugyanis alapvető jellemződdé válik! Ez (31)a téged általában kitöltő érzelem-minőség lesz a te alapszignálod. A hívójel, mely mágnesként vonzza életedbe azennek megfelelő, ezzel azonos frekvencián rezgő körülményeket. (32) Folyamatosan teremtesz, hisz minden pillanatban kibocsátasz magadból valamiféle rezgést, jelet, amely köréd fonja az ennek megfelelő valóságot – akár tudatos vagy errea folyamatra, akár nem. Figyeld meg milyen érzelmek és gondolatok jellemeznek téged, mert ezekkel hozod létre az életednek nevezett körülményeket! Ha változtatni szeretnél azon, ami körülvesz, módosítanod kell az általad sugárzott Teremtő Szignált, mert amíg hívójeled változatlan, változatlan marad a világ is körülötted, hiszen ugyanazzal a programmal, csakis ugyanazt írhatod újra!

Ismerd fel, hogy árnyékvilágtól kapott jelmezed, szerepszemélyiséged árnyékvalóságot teremt. Automatikusan. Ebbe nőttél bele, ezt tanultad, s amíg többnyire ezzel az egoval azonosítod magad, egy kétség-, bizalmatlanság-, és félelem-programokkal teli, hatalmas, sugárzó energialabdában sétálsz. Közben várod, hogy szeretet, bizalom Egy-ség, Teljesség vegyen körül… de neked kell először azokká a körülményekké válnod, neked kell azokat a minőségeket önmagadban életre keltened, melyeket a külvilágban meg akarsz tapasztalni. Tudom, nem könnyű ezt a nagy, sötét labdát sugárzó fénygömbbé változtatni, de következetes Figyelemmel és Tudatos munkával a fény-árnyék mérlege egyszer csak a fény javára billen. Ettől a pillanattól kezdve új valóságot élsz. 

Ahhoz, hogy megváltozzon az életed, neked kell megváltoznod!

Ha észreveszed, hogy már megint a régi, lehúzó minták működtetnek, azonnal kezdj valami olyan tevékenységbe, ami felemel, motivál, lelkesít! Lényeg, hogy tégy meg mindent annak érdekében, hogy lehető legjobban érezd magad a bőrödben! S noha a téged érő eseményekről nem dönthetsz, arról már igen, hogy azokat miként éled meg. Te döntöd el milyen érzések töltik ki lényed, s hogy boldogság vagy szenvedés virágzik szívedben. Sose feledd:jelened múltad eredménye, s jövőd eredője, alapja, magja. Most kell változtatnod ha holnap mást szeretnél élni, mert valójában csak a Most létezik. Megélni csupán a jelent tudod, hisz múltad már csak visszhang emlékeid templomában, jövőd milliónyi alternatívája közül pedig majd Tudatod választja ki mit él meg a Mostban, ha a jövő jelenné válik. Holnapod tehát csak kavargó, képlékeny lehetőség a mában, mely annak megfelelően formálódik, hogy ki vagy Te Most!

Ha kedvezőtlen, automatikusan futó árny-programjaidat lassan kedvező, tudatos fénykódokká cseréled azzal, hogy éberen felügyeled az érzést, ami kitölt, kívánságod szerinti jeleket rajzolhatsz jövőd kontúrjába.

Válj azzá a csillagemberré, akit lényedből eredendően felépítettél, akit megtapasztalni, kiteljesíteni érkeztél!

A.J.Serebra

Tudatos Teremtés” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.