Szabadságot korlátozó minta

Lerajzoltam saját szabadság korlátozó mintámat és az oldásukat példának.

korlátozó minta

Elnézést a rajz “nem szépségéért”, de csak vázlatos.

A szögletes formák férfi minták, a hajlékonyak pedig női minták. A férfi mintákat a férfi őseim energiája adja, a női mintát pedig a női őseimé. Ezek a minták az auránkat tartják össze. A mintáknak színeik vannak, illatuk, fényük vagy árnyuk. Minden minta tovább bontható.

Ezt a mintát a gerincemnél találtam meg, a szív csakrától lefelé húzódik a gyökér csakrámig.

A szögletes minták lefojtják a gyomorszájnál lévő csakrámat. Lezárják, a külvilág irányába nem tudnak tovább haladni.

El is mondom itt, hogy reflux, gyomor száj problémáim vannak, és a hasam megnőtt.

A feladatom az, hogy a bennem élő férfi energiák megbízzanak bennem, és a felszínre engedjék az energiát, ami ott törne a felszínre.

A szenvedélyek, a harag feldolgozása, aggodalom, elfojtott agresszivitás, szorongás érzelmi mintáit kellene itt átalakítanom. Nehezen is megy. Ami még ide tartozik, ha valaki fél saját erejétől. Az erőt használni lehet negatív és pozitív aspektusban. Amíg valaki nincs tisztában az erejével és annak hatásával sok rosszat is okozhat a környezetében. Aki ezzel tisztában van valamennyire, és azt is tudja, hogy erős kézzel kell tartani néha a gyeplőt, ő ezt elzárhatja. Illetve mondhatjuk úgy is, hogy élnek benne olyan ősök, akik elzárják az erőt addig a pontig, míg meg nem érett rá az emberi tudat. Ez amúgy egy születés előtti alku része. Ha valakinek már elég érett a lelke, akkor kér akadályozó mintákat, nehogy ártson másoknak.

De tudni kell ezeket letenni. Mert az erő egy idő után a tulajdonos ellen fordul és felemészti. Sok gyógyító halt már bele.

Hogy mit is kell tennem?

Meg kell keresnem apáim, nagyapáim között azokat, akik a nőkben ezeket a mintákat okozták, fenntartották valami okból kifolyólag. Korlátozták a nőt.

Ismerem őket, mert sokat keresgéltem, hogy végre fel tudjam számolni. De vajon mikor jön el az az idő, hogy éretté váljak?

Sikerült a mintát tovább bontanom, tehát kaptam engedélyt, hogy lazítsak a korlátozó mintán. Női mintákkal bonthattam ki.

korlatozo kibonto

Azért írom le számotokra mindezt, hogy ti is így nézzétek önmagatok.

 

Szabadságot korlátozó minta” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Húúúú
  ma annyi harag gyűlt össze bennem…. – az anyám… a volt férjem….
  -és jött az egós gondolat….- az egész életem egy szenvedéstörténet….

  -és az ebből jővő illúzió: ha eleget szenvedek, boldog leszek….

  na ebből elegem lett pont ma, pont itt….

  MOST kilépek ebből az egész drámai környezetből – könnyebb lenne benne maradni —- és felelősséget vállalok MAG-omért…. .. elengedem a neheztelést, a haragot… megbocsájtok elsősorban MAGamnak, hogy felültem a Drámák Istenének…. és köszi, hogy ezt elolvashattam, mert visszaigazolsz VICÁM!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 19 =