Nyugalom 2017.01.04.

Ezt már rég megszerettem volna mutatni :)! Szenteste napján jöttem haza a kezeléséről ( csak halkan jegyzem meg pont mint 8 éve az első betegség eseteben , akkor is szenteste napján jöttem haza a kórházból ) szóval ezzel a kis transzparenssel várt a családom a repülőtéren 🙂 ! Azért ilyen mentális támogatás mellet sokkal könnyebb ám erősnek maradni🙂.

Megteszek mindent amit fizikailag lehet elmegyek Bárhova ( Gàbor azért Amerika meg várhat🙂 ), nyitott vagyok semmire nem mondom, hogy fáj vagy kellemetlen , de rájöttem , hogy nem csak fizikai hanem lelki síkon is foglalkoznom kell ezzel. Valamit üzen ez a betegség , kiderítem ha már ilyen erőszakos :)!!!

Valamire viszont rájöttem , mondom ezt én aki mióta ez van naponta többször bepánikol, de pont ezért jöttem rá! Nagyon fontos, hogy mindig minden történés ellenére megpróbáljunk nyugodtak maradni! Tudom hogy most azt gondoljatok sokan , jaj könnyű ezt mondani! Nem nem könnyű és megtenni sem az, piszok nehéz de nincs más út! A győztesek legjobb Cimborája a nyugalom ! Tudom mit beszélek , átéltem ezerszer , mikor az orvos közli veled nem műthető talán kordában lehet tartani , próbálj meg nem pánikolni … Minden izom megfeszül a füled zúg a kezed remeg , Hangok olyanok mintha egy messzi távolból szólnának hozzád, egy pillanatra azt érzed elájulsz, szíved majd kiugrik olyan hevesen ver …. És ezek csak a testi tünetek …. Az amit érzel a gondolatok a fejedben Elmondhatlan …..! Na ezt átéltem sokszor amíg elegem nem lett belőle ! Olyan fáradt voltam minden ilyen eset után, mintha 10 km futás lenne mögöttem! És elkezdtem erre figyelni , mikor jött a szituáció ( elhihetitek az utóbbi hetekben minden napra jut több) , tudatosan lenyugtatom magam. Mély levegőt veszek sokat és elmagyarázom magamnak hogy a pánik egy energiavámpír, amíg pánikolok nincs erőm másra ( később se ) és csak rontok a helyzeten , mert ha pánikba van az elme képtelen vagy tisztán gondolkodni ! Ha pánikolsz konkrétan a lehetőséget veszed el magadtól a megoldásra !!! Tehát csak nyugalom , akármi történik meg ha éppen egy komoly betegséget is olvasnak a fejedre ! Nyugalom jó barát , segít gondolkodni és akkor tudnak csak jönni a megoldások !

Ui :továbbra se látom magam betegnek😉 pedig kicsit elkezdett hullani a hajam😉 mit írtam korábban . ????Na akkor tuti bepánikolok …🙂 így is lett mikor az első adag a kezembe maradt, nagyon rossz napot okozva ezzel magamnak , estére rájöttem hogy értékesebbek  a napjaim mintsem hogy ilyen hangulatban teljen el :)!!!!!!

Nyugalom 2017.01.04.” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.