Mélységek és tanulságok… 2016.12.29.

Nem is tudom hol kezdjem! Az elmúlt pár nap olyan volt, mintha egy filmet néztem volna amiben én vagyok a főszereplő ( így utólag bele gondolva, még jó, hogy soha nem voltak színészi ambícióim, mert ez a film amit néztem és ahogy játszottam borzalmas 🙂 )

Nagy boldogság volt 24 én este iszonyat kimerülten, de magamhoz ölelni végre ŐKET, viszont ugyanekkora fájdalom is volt! Tombolt bennem a miért nem lehet olyan mint régen érzés és sajnáltam a gyerekeim , hogy ” ilyen” anyukájuk van és sajnáltam magam, amiért így jártam !!! ( ez most elég siralmasan hangzik , de rájöttem akármilyen erős lehetek, ilyen hullámvölgyek mindig lesznek )! Frankón ebbe az önsajnálatban nyomorgattam magam kb. 2 napon keresztül , és hagytam, hogy a kezelés okozta testi tünetek vegyék át az irányítást, eljátszottam a szobanövényt, aki csak fekszik, szenved, sír, pánikol minden apró testi tüneten! Nem tudom mit vártam , majd egy kemoterápia után én leszek a fittnes lady 🙂 !

 

És ismét jelet kaptam, a Jó Isten ismét  megsegített a három éves tündéri kedves és tüneményes okos kislányom személyében !!!! Képzeljétek el az érzést, mikor a gyermekem odajön hozzám és csilingelő hangon megdorgálja az önsajnálatban, a kanapén fetrengő édesanyját , hogy anyaaaaa nem vetted be a gyógyszereid, ott vannak a pulton !!!!! Hát iszonyatosan el szégyelltem magam!!! Én vagyok az anyukája, nekem kéne gondoskodni róla , nem neki rólam !!!!

 

Na ezután jelentem felkeltem 🙂 ! Ruhában vagyok nem pizsibe 🙂 , nem engedem hogy azt lássa bármelyik gyermekem, hogy anya gyenge!!!!

Aztán este elkezdtem beszélgetni Vele!!!! A betegségemmel , gondoltam kedves leszek és szépen elbeszélgetünk, távozásra kérem ! De ahogy elkezdtem vele beszélni éreztem hogy nem tudok vele kedves lenni , agresszív lettem :), és közöltem vele hogy bár volt egy idő amíg átvehette az irányítást de !!! Ez az én testem én vagyok a főnök én mondom meg mi lesz , márpedig itt egészség lesz és jobb ha tőlem tudja nem csak a kezelés amit kapok az atombomba rá nézve , hanem én magam vagyok az atombomba és neki innen mennie kell !!!

 

Mélységek és tanulságok… 2016.12.29.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon nagyon jo úton vagy, csak igy lehet! Hajra Emese!!! Es ha van erőd ird ki magadból
    mindazt, ami epp történik veled,mert kivancsiak vagyunk hogy vagy!!! Puszilunk!!

  2. Igen, már hiányoltam mi van Veled, gondoltam, most nagyon nehéz lehet. Minden rendben van. Ez a lezárások, új kezdetek lehetôsége. Erô, Szeretet, Hit legyenek a támaszaid, kísérôid! Úgy bizony:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük