Margaréta

A mostani időszakban az aurában kibomló minta, egy virágra emlékeztet.  (Amúgy a legtöbb aura minta egy egy növénynek a megfelelője. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy egy egy növényünk, a fizikai leképzése az aura mintáinak.)

Ezek a minták egy egy erő letisztulását segítik elő. Olyan mintha az egy horgolt terítő készülne virágokból.

Amikor egy minta kusza, nem lehet kivenni a mintát belőle, akkor még vannak feldolgozandó érzelmek.

A most letisztuló minta, a margaréta virág. Az erő, amely feltámad ezen a mintán keresztül, szerény, kitartó, igazság kereső.  Végtelenül érzékeny aurát hoz létre.  Minden szeretet élmény, egy egy  felismerés, amely eddig elértünk, kiad egy egy szirmot, kapcsolatot.

Legerősebb sajátossága, hogy képes a sorsot megváltoztatni.

Sok boszorkány hord ilyen aurát. Ami nagyon nem mindegy, hogy milyen színből fonódik ez a minta, és hány szirma élő a virágnak.

Ez először az egyedi emberekben alakulgat, majd pedig egy egy adott női lélekmintánál, amelynek nagyon sok női testben élő kapcsolódik.

Skóciai Szent Margité, Árpádházi Szent Margit, Sissy aurája volt ilyen mintázatú. Az ő energiájuk nagyon erőteljes mostanság, ezért emelem ki az ő nevüket.

Ezen időszakban ez a minta próbál nagyon halványkék színben, (világos égbolt színéhez hasonló), sok szirmúvá válni. A szirmok pedig kapcsolódnak újabb virágfejekhez. Nagyon nagyon hasonlít az életvirága mintázathoz.

Ennek az erőnek azért kell letisztulnia, hogy a sorsok a szeretet nyelvére támaszkodva tudjanak változni.

Nem AKARAT mágiából, jóslatokból,  tudatlan beavatkozásokból.

Ezen lelkeknek, akik bírnak ezzel az erővel, mély alázat szükséges a Teremtő irányában. Tisztelni a felsőbb szándékot, ahol minden létező egyforma. Tisztelni mások döntését és szándékát. Átlátni a mögöttes tér időben zajló folyamatokat.

Ez az aura minta képes befogni minden létezőt, és áthurkolni a maga tökéletes szeretet mintáival. Így tudja a sorsot befolyásolni.

A képet azért választottam, mert a macskákhoz szorosan kapcsolódik ez az erő. Macska hordoz egy speciális erőt, amely ha békéssé és tudatossá válik, akkor tud a virágminta felszínre jönni az aurában. A macska nagyon öntudatos állat, az alázatot nem igen ismeri. Vadássza a negatív erőket, amelyek a sorsot rombolják. Ha ez a kettősség alárendelődik a tudatos intelligenciában, akkor békés harcossá válik, magától a jelenlététől már messzire szalad a gonosz. A macska jelenléte az ember mellett tükrözi, hogy az ember ezt miképpen használja.