Kérdések és válaszok 1.

Kaptam kérdéseket, amelyeket itt válaszolnék meg a honlapon. Ebből arra is gondoltam, hogy sokaknak lehetnek még kérdései. Ha tudok, válaszolok.

Bevike62@gmail.com  -ra küldjétek át a kérdéseitek, vagy benneteket érdeklő témaköröket.

Saját döntés az is, h visszajövünk-e a Földre?

Attól függ mit hívunk sajátnak. Minden ami történik, a közösség együtt mozgása. Korszakok elején már eldől az előző korszakok megélései alapján, hogy mi a hiba még a rendszerben, és mi legyen a terv ennek javítására. Ehhez állnak össze, vagy válnak szét lélekminták, rendeződnek a tervhez alkalmazkodva. És igen ezen a ponton osztják ki a szerepeket, vállalják el a lelkek, magasabb rendű tudatok, hogy mit visznek végig az anyagi világban. Ez egy korszaknyi idő. Vannak kényszerű változtatások, vagy hirtelen „beugró színészek”, hogy mentsék a tervet. De a végeredménynek meg kell lennie, mert csak akkor zárul a színmű. Hogy a kezdő és a vég akkord között mi zajlik, az néha változik.

Közeledünk egy nagy végponthoz. A kezdetekkot szétvált lélekminták találkoznak össze ezeken a pontokon, sok sok sok földi év után. Emberi sorsuk kezd igazodni egymáshoz.

Tehát válaszom az, hogy a saját döntésünk, csupán ezt az emberi tudatunk fel nem foghatja.

Még…

 

Évi, lecsupaszítva: van jó és rossz. Mindegyik csábítja az egyes embert. Attól függ minden, h szabad akaratból adott ember melyik hatásnak enged? És akiben van”spiritusz”, azt a gonosz próbálja levadászni, h ne tehessen semmit?

 

Igen. Ez így teljesen igaz, nem is tudok hozzá tenni. A lélekerőnkön, emberi jellemünkön, tisztességünkön, kitartásunkon múlik, hogy bedőlünk e knnyed ígéreteknek, vagy kitartóan képviseljük az arany középút rendjét.

 

Halálunk után találkozunk a földi elhunyt családtagjainkkal? Ott számít még, ami itt a földön volt? Ha anyu egy része itt van, akkor gondolom, igen. Van még dolga velünk, ugye?

Igen mindegyik kérdésre. Földi ruhánk levetése után a lélekmintáink „szétesnek”, és földön ismert családtagainkkal találkoznak először. Mintha összeegyeztetnék, hogy ki mit vitt véghez, mert a következő sorsok ebből fognak szövődni, és hozzá összeállni a lélekminták, energiaszövevények.

Az általunk látott, megélt világ következő szintjein más az emlékezet is, de messze nem teljes még ott sem. Ott is folynak történések, bár más időegységben, más anyagi sűrűségben. Sok időn keresztül a kisebb anyagi sűrűségű világok határozták meg a mi általunk érzékelt világot. Ők láttak minket, ha akartak, volt róla tudásuk, hogy hol tartunk, de kb úgy vizsgáltak minket, mint mi a majmokat. A leszületéseknél senki nem foglalkozott azzal, hogy ez a világ mennyi fájdalmat él meg. Bizonyos szintek felett már azt sem érzékelték, hogy nem jó sorsokat emelnek ki, és figyelnek, erősítenek. Egy ideje már innen is lehet oda hatni, és ez elgondolkodtatta őket. No de most látom, már nem is a kérdésre válaszolok J

Mindegyik kérdésre igen a válasz.

Gondoltál már arra, h könyvet írj azokról a dolgokról, amit tudsz, a létezés valós értelméről, a valódi világról, ami körbevesz bennünket, és nem látjuk?

Gondoltam rá, de kevés a nap 24 órája, hogy a munka, család, segítői „munka”, mentális megélések és éjszakai „közmunka” mellett tudjak írni. De nagyon szeretnék.

 

A legtöbb ember “csak” él. Hétköznapi életet. Ez nem feltétlenül rossz, de azt se tudjuk, mi a cél, ami felé haladnunk kéne. Véletlenszerű minden, vagy mégse?

Egy Terv alapján szövődik ez a világ. Ha valakiben igen nagy spiritusz van, akkor ő tud véletlenszűségeket okozni, de az ő lelke is ismeri a Tervet. Tehát ez sem véletlen. A játékpálya felépül a korszak elején. A minták hozzá megszövődnek, és indul a játék. Amikor lélekminták összetalálkoznak és egy teljes formát alkotnak, akkor ők együtt megint tudnak változtatni a játékon. De ők is egy adott szinten belűl csak, mert a játéktérnek több szintje van. Ebből csak egy, a mi világunk. Minden szintet ugyanaz a játékterv mozgat, bár mások a szabályok. Valahogy talán olyan, mint azok a filmek, ahol az embereket szétosztják kasztokra, és mindegyik kaszt más munkát végez. És van egy szint, amelyik megszabja az össze többit. Éhezők viadala, és van egy időt felosztó film is, ahol az a szegény, akinek nincs ideje. De ezek a filmek is mutatják, hogy alsóbb szinteken is lehet játékot változtatni.

Hogy mi a cél? EGY lenni. Minden lélekminta a másik kiegészítőjeként Egy tökéletes létezőt alkot. Minden szinten. Éppen ezért a Föld majd egyszer EGY ISTEN –ként áll össze.Minden rajta élő élőlény pedig egészséges, boldog sejtként él benne.

 

Jönnek jelek. De honnan?

A jelek a hálózat működéséből adódnak. Amit teszek, gondolok, vagy nem teszek, és nem gondolok az más emberekből, tárgyakból kivált ezt azt. Reagál a környezet a belőlem kibocsájtott energiára.

Kik azok, akik figyelnek bennünket és a világunk sorsát?

Ha úgy nézed, hogy 9 ember egy másik szinten 1 létező tudat, 9 személyiséggel, akkor ez az 1 létező figyeli önmagában a 9 személyiséget.

Mit jelent valójában a jó és rossz?

Jó az, ha felismerem önmagam működési rendjét. Jó az, ha  úgy létezem, hogy másoknak, az élőteremnek nem okozok kárt. Ha megtanulom az ok okozati felelősségvállalást. Tudom a következményét a szavaimnak, tetteimnek és mulasztásaimnak.

Legnagyobb rossznak a felelőtlen létezést tartom. Amikor valaki az orráig sem lát, és mégis ő vezet másokat.

Rajtunk keresztül sakkoznak egymással, h kinek van több bábuja?

Hát igen, így is lehet nézni. Ezért kell megismerni önmagunk, hogy bábuként saját játszmáinkba bele tudjunk szólni.

Mennyi idő, amíg vki újjászülethet? És hogy dől el, h hová, melyik családba és körülmények közé. Ok, ahol dolga van. De erről mégis ki dönt?

Változó a sorsok közötti időszak, bár más világokban az időegység is más.Azon múlik leginkább, hogy a nála lévő tapasztalat mennyire kell a családnak a fejlődéshez.

Ki dönt? A lélekközösség.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =