Kérdés: eltávozott ősök bennünk élő energiái

Kérdés:

Most zajlódó dologban kérném először  véleményedet: a folyamatos belső monitorozással felfigyeltem egy elég erős új dologra – elő jött/megjelent bennem egy durva személyiség, egy türelmetlen, diktatórikus, ellenkezést nem tűrő, hibát kereső, büntető.(kb. 3 hete)

Éppen ilyen volt a két éve elhunyt apám és 8 éve elhunyt apai nagyanyám..

Majdhogynem érzem magamban „őket”, miközben cselekszem, hideg erőt érzek, szinte kegyetlen.. Borzasztó.. Olyan erővel jelentek meg ezek az érzések, h nehéz uralni és nem szabadjára engedni..

És kívül – tükörként – a belül zajló folyamatra észlelem, h a férjem és a kisfiam is durvább, hangosabb, veszekedősebb.

Feladatom (egyik) önmagam és az indulataim uralása, és ez most olyan duplán nehezített helyzet, h csak kapkodom a fejem. Mi az ami történik? Felismerem, azonosítom, mi zajlik, de tovább mintha ködöt éreznék, nem tudom merre..

Válasz:

Amikor azt mondják vigasztalásul a gyászolóknak, hogy az elhunyt ott marad veled, akkor ez a mondat eléggé igaz. Egyfelől köti őt az anyag azokon a pontokon, amit nem oldott meg életében, és most ez a rész tartozik ehhez a kérdésekhez.

A világunkból távozó pozitívvá át nem formált érzésvilága ott marad sűrű anyagként, és valami mód a vérhez tapadva „kísért”. Várja az oldást. A hideg erő jelzi általában, hogy tapadó szellem van velünk, benne az auránkban, valamelyik szervünkhöz ragadva.

 Magadban érezheted őket, mert rajtad keresztül próbálnak tanulni, oldást találni. Ez amúgy ennek a világnak a tartozéka, minden embernél van ilyen jelenség. Amikor a hideg átborzong valakin, akkor általában olyasmit mond az illető, amitől ez a szellemrész megértéshez jut, és felerősödik. Vagy oldásért, vagy éppen azért, „hogy jobban figyeljen”. Előtérbe lép a belső személyiségek közül, és várja, hogy az anyagi sűrűsége oldódjon, lazuljon és ő „fénybe lépjen”. Ha valaki látná magát kívülről, akkor az arcának változását is megfigyelhetné ilyenkor. Aki erős lélekkel bír, ő nem engedi, hogy saját élő személyisége és sorsa elé helyezze magát egy ilyen bennünk élő szellemrész.

Általában több elhunyt tud összeadni erős késztetéseket. Ha van több férfi ős, aki erősen agresszívan élte meg tehetetlen vergődését, és mindegyik a feloldatlan indulatot adta tovább, akkor ez öröklődik, és az élőkre egyre nagyobb nyomást gyakorol. Az élő utód megkapja ezt az indulati csomagot, és a szülők megpróbálják kinevelni, ránevelni a megoldásra, vagy bármi mód kiszeretni, rendezni az értékrendjét, felelősségérzetét, becsületességét, figyelmességét.

Vagy a sorsa olyan helyzetbe helyezi, hogy rá kell ébrednie, hogy saját helyzetét nehezíti, túl sok a vesztesége, ha nem kezeli i. Sok nőben él olyan férfi ős szellem, aki bántalmazta valami módon a nőt. Ez a férfi minta a nőn keresztül érzékeli, hogy mennyire fáj a nőnek a férfi viselkedése, mennyire magányos a férfi viselkedése miatt, vagy éppen a nő már megtagadja a férfi közelségét is. Az élő nőn is sok múlik ilyenkor, hogy miképpen oldja meg a férfiakkal való viszonyát. Ebben az időszakban ez az utolsó példa a jellemző. Férfi minták válnának le rólunk, keresik az utat az oldódáshoz. A körülötted lévő férfiakban felerősödik a minta, ami rajtad keresztül kér megbocsájtást.  A fiad eleve rendelkezik ezekkel a mintákkal, hisz az ő véréhez is tapadnak. Társat pedig aszerint választ a sors nekünk, hogy általuk a szellemek oldódni tudjanak. De mondhatjuk úgy is, hogy a karma tanít. Inkarnációnak is hívják, amikor az ősök szellemei egy sorshoz társulnak, hogy az élő ember segítse őket. Amíg ez a sorszövés létezik, és továbbadódik rendezetlen számla, addig van karma, és addig nincs szabadulás a lélek számára az anyagi világból. Őseink játszmáit játsszuk le magunkban, csak mindig javított verzióban, hiszen egyre több megélés, megtapasztalás segít a döntésekben.

Az indulatokat uralni kell részedről, és bölcsen beszélni a benned zajongókkal. Utasítsad őket rendre, tudassad velük, hogy így ők sem szabadulnak, de együtt megoldhatjátok a helyzetet, és végre szabadulhatnak.

Kérdés: eltávozott ősök bennünk élő energiái” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Idén történt, hogy hónapokon keresztül minden este az apai ág férfiai tolakodtak be a tudatomba, az az ág, amellyel gyerekkorom óta azonosulni tudtam, forrón szerettem őket és szenvedtem tőlük . Kapcsolódtak hozzá életem fontosabb férfialakjai is, akik ugyanazt a mintát hozták. Mást nem tudtam, imádkoztam értük. Ez addig ment, amíg a Sors behozta az életembe azt, aki kapcsolatot tudott teremteni velük és kiderült, a meg nem született bátyám él velem együtt bennem, feladatunk a nem gyenge családi karma oldása és rajtam keresztül az okozott fájdalmak megélése. Az oldás óta elmentek mellőlem, én pedig sokkal felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Olyan, mintha most kezdhetném élni a saját életem 🙂

    1. A legtöbb olyan sorsban, ahol nagy oldások és elengedések kell, hogy megtörténjenek,mert nem lehet tovább vinni hibás mintákat, ott vagy ikerterhesség fogan meg az ellenkező nemmel, és ő felszívódik, beépül a testvére rendszerébe aktív motiválóként, vagy egy előző terhesség energia mintái épülnek be, és felfokozzák, nyilvánvalóvá teszik a problémát, amit mindenképpen meg kell érteni. Ezek a minták sok esetben meg is születnek később a megmaradt testvér gyermekében, hogy mindig az orra előtt legyen, és őbenne próbálja megszeretni, elfogadni, megváltoztatni a hibás viselkedési vagy jellem mintákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =