Kérdés – az elveszett lélek és törvényen kívüliség

Kérdés:

Tulajdonképpen akkor kik is vagyunk igazából? 🙂
Olvastuk a cikked es nem ertjuk. (2017.09.07.)
Az elveszés (elveszett lélek, otthontalanság érzés)  és a törvényen kívüliség összefüggenek?

Válasz:

Elég bonyolult kérdéskör tud ez lenni.

Mára már a genetika összekeveredett. De élnek a Föld bizonyos részein olyan emberek, akik hordoznak előző világban élt létezőkből dns-t

Az elveszett és a törvényen kívüli valahol ugyanaz.

Az elveszett, akit nem fogadnak be valamiért. Érzik a többiek, hogy nem közéjük való. Tartanak tőle, kizárják, megalázzák.  (rút kiskacsa mese)

Valami van benne, ami mássá teszi.

Ugyanakkor van benne teljesen emberi rész is, hiszen a vérvonal keveredett mára már. Sok sorsban nem aktív az előző világból való program, személyiségrész. Ahogy közeledik valamilyen Föld korszak vége, úgy kezd ébredni és letakarítja önmagáról a rárakódott rétegeket, hogy tudja a saját programját átadni az élő utódnak.

Mint ahogy bennetek ébredezik a terv, hogy miképpen tudnátok a föld kincseit átalakítani. Ez is ilyen.

A biblia paradicsoma valamikor itt volt a földön, bár a mosthoz viszonyítva más tér-idő dimenzióban létezett. Ott most is megvan. Nem volt ennyire sűrű az anyag, mint most.

Az energiával jobban lehetett dolgozni, sűríteni, alakítani. Nem kellett a növényeket megkapálni, gondozni, hogy termést hozzanak. Elég volt a Gazda tudata, hogy formálja, mint ahogy a fazekas az agyagot a kezével formálja, úgy lehetett az energiát sűríteni, formába önteni.

Aztán életet lehelni belé. A Szél, a lehellet képes olyan formát az anyagba rögzíteni, amely elindítja az életet a külvilágban. Mindenki saját formavilágát öntötte anyagba.

/A H betű hivatott arra, hogy összekösse a belső és külső világot. Ha valaki jól használja, és van benne alkotó erő, akkor a hangjával már elindítja a teremtést.

A HID világok között. A lehellet./

A Gazdái voltak ennek a világnak, berendezői, kitalálói az élő formáknak. Ahol megmaradt az ő genetikájuk, ott próbálnak életre kelni, beépülni személyiség részként. Ahogy a biblia írja, Ádám nevet adott az életre kelt állatoknak, növényeknek. Ezzel a névvel elkönyvelte a létezés jogosultságát, mibenlétét, formavilágát. Ő egy volt abból a világból.

Mint ahogy nevet adnak a megszülető gyermeknek, aki az első lehelletével kap életet a külvilágban.

Előttük is volt életforma, Alkotók az ő generációjuk előtt is éltek.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük