Kérdés a 2017.10.22.-i üzenethez

Egy kérdés a tegnapi üzenethez:

Ha Tervben résztvevő lelkek korlátozott szabad akarattal rendelkeznek, akkor mi felett dönthetnek, és mit kérhetnek a szabad akarattal? Mert úgy veszem észre, hogy csak a korlátok vannak.

A válaszom:

Amihez más nem jut hozzá, aki nem a Terv létrejöttét szolgálja :

Az a fajta segítség, ahol meghallják lelked kérését és valami módon küldik a segély csomagot. Kapsz válaszokat a kérdéseidre. A test tudatod gyógyítják, a lelked sebeivel törődnek. Hozzátartozol egy lélek családhoz, akik mindig tudnak rólad, minden életedben.

Megkapod azt a fajta munkát, amit választasz, és soha nem fenyeget az a veszély, hogy utcára kerülj. Csak  ha választod bármi okból megtapasztalásként, vagy ottani munka vár rád. De a visszarendeződéshez megadják a segítséget.

Kapsz időben figyelmeztetést. Ha meghallod.

Anyagilag nem kerülsz egy szint alá soha. Csak ha megtagadod a segítséget.

Megtalálod az utat a lélekcsaládodhoz, még ha nem is tudatosan az elején. Ők mindig tudnak rólad, de dönteni nem dönthetnek helyetted. Az álomtér idején megkapod a válaszokat, és a segítséget a nehézségek megoldásához. És sorolhatnám még.

Emberek jönnek, akik megadják a segítséget, amivel rendezheted a dolgaidat. Ha elfogadod őket.

Emlékezetedben tengernyi megtapasztalás és megoldás rejtőzik. Csak le kell hatolni a mélytudati szintre. Márpedig a test tudatot elfogadni egy lélek szint felett elég nehéz.

Te rájöhetsz, hogy mi manipulál és mi nem. Az érzelmeid, amely az emberi test sajátossága, megtanulhatod kezelni.

A halál számodra másképpen zajlik.

Valószínűleg ezek megtanulásához elég nehéz sors jár valamelyik életterületen, egy olyan családba való beszületés, ahol a genetikai örökség nehéz karmát ad. Ezen összeérik a test tudat és a lélek.

És még egy gondolat. Azért mert nem tudjuk mi lehetett volna, ha nem kapunk meg bizonyos eszközöket életünk folyamán, nem jelenti azt, hogy nem kapunk támogatottságot. A negatív létezők pontosan tudják kiket kell keresniük, figyelniük. Ha még élünk és dolgozunk, akkor bizony nagy erők segítenek minket.

A középszinten fejlett lélek ezekkel nem bír, pedig ez  már egy elég  jó szint. (és persze kérdés az is, hogy mi a középszint, de nézzük emberi mércével)

Nem látja át a folyamatokat, csak az orra hegyéig lát, ha egyáltalán ellát odáig. Éppen ezért nem éri azokat a szinteket, ahonnan segítség érkezhetne.

Ha kap válaszokat, nem érti. Nem érti, mert megtapasztalás nélkül nem tud vele mit kezdeni. Nem tudja a következményeket és nem is érdekli. Az érzelmeit nem tudja kontrollálni, legfeljebb a saját érdekében nagyon rövid ideig.

Nem tudja gyógyítani önmagát, mert nincs kapcsolata a gyógyító szintekkel.

A halál pedig nem megváltás számára, hanem újabb korlát.

Kétségtelenül azt csinálhat amit akar, de ezzel be is ragad egy olyan rendszerbe, ahol nem ismeri a szeretetet, a békét, a csendet, az igazságot, a világ rendjét és sorolhatnám. Csak akaratoskodik és sodródik.

Hogy ezzel tönkretesz másokat? Ha valaki hagyja, akkor igen. Ez is egy döntés, hogy miképpen adunk segítséget.

Ez a világ olyan, hogy az ember csak akkor tud  fejlődni, és a jót akarni, ha látja és megtapasztalja a sok rosszat. Jólétben nem fejlődik. Csak egy adott szint felett, ahol a sok rossz után már őrzi a jót.

Most tartunk a 4. dimenzióban, itt az idő már másképpen forog.

Egészen a 9. dimenzióban létező lélekrészekig már jelen vannak közöttünk, mert a Kapcsolatok szépen tisztulnak. Ez nagyon megnöveli az esélyt a Jó választására, ugyanakkor erősödik vele szemben a gonosz is. De ezzel legalább nyilvánvaló lesz, és az embereket döntésre készteti.

A 4. és az 5. dimenzió még poláris.Ezeken a szinteken még kell a rossz megtapasztalása, hogy tudjuk mit is akarunk, mit választunk. De ha az emberek összefognának és kijelentenék, hogy nincs szükségük  mérgező ételre, és nem vennék meg, ha azokat az embereket nem támogatnák, akik csak a saját érdekükig látnak, ha az irigykedés és megszólás helyett összefognának és egymást támogatnák, akkor a „negatív töltések” nem tudnának így hatni, és az emberiség nagyon gyorsan meg tudna szabadulni a életét, energiáját és idejét elvevő mechanizmusoktól. Ha nem várnák a csodát ölbe tett kézzel, hanem a maguk módján és saját közegükben tennének másokért és önmaguk fejlődéséért, akkor a világunk gyorsan lenne képes változni. Hiába beszélünk aranykorról, ha nem tesszük meg az utat odáig.

A példa ott lebeg minden ember szeme előtt, hisz a legtöbben hallottak Jézus sorsáról. Ahol az ember kivégezte a Jót, ami megmenthette volna. Ez volt a választás akkor.

Péter 3x árulta el Jézust. Péter az ember, aki saját bűntudata miatt választja aztán a Tanítást, a Jó keresését.

2000 év nagyon kevés idő. Benne volt minden, amit tudnunk kell. De dönteni senki nem dönthet helyettünk. Irányt kell szabni a Föld fejlődésének. Megragadhat egy 4. dimenziós negatív térben, halál , nyomor és háborúk elvét követve keveseket eltartva, vagy kezelheti a „kemény kezű, de szerető szülő” elvével a fejletlen lelkeket.

Mint ahogy a megszületett gyermeket és jól kell szeretni, hogy becsületes felnőtté váljék, aki látja és érti a körülötte zajló világot.

Sok idő még emberi léptékkel, amíg a világunk békés térré változik, ahol az emberek kölcsönösen tisztelik a létezés minden formáját. De a döntésekből származó felelősségteljes  lépéseket most kell megtenni. Mert mindennek megvan a maga ideje és módja.

Amikor a tengernyi manipulatív hatás is érvényét veszíti abban az időszakban, mert az Univerzum Rendje mindenek felett való, és az energia koncentrált ereje támogat.

Ha élünk vele…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük