Judit látása…

Szeretném, ha olvasnátok Judit látását.
Úgy vélem a következő közös munkánk benne rejtőzik.
Ismét kérném,  nézzétek el az ékezet nélküliséget. Nem javítom ki, hogy töretlenül benne legyen Judit energiája.
/Évi

“Tegnap este jott ket gondolatkep, amit szeretnek megosztani Veled.
Az egyik egy az volt, ha jol ertettem, mert eleg zavaros, es nem latom tisztan, h a szellem es az elkepzeles maga meg altalaban “tiszta” a testet oltes elott. A szennyezodes a fizikai test es az enegetikai etertest feloltesenel lep fel. Az emlekeket orzo eteri test a halakor visszater keletkezesi helyere, az osszes emleket orzo kozpontba. Azt hiszem, ezt nevezzuk Akasha kronikanak. Amikor leszuletunk, uj eteri testet alkotunk magunknak, amely tarolja minden ut kozben szerzett tapasztalatunkat, a kijelolt eletutat es eletcelt, valamint eloidez bizonyos helyzeteket az eletunkben, h a megfelelo tanulasi terepet biztositson a szamunkra. Azt gondolom, ez hatarozza meg a genetikankat, legalabbis azt a genetikat, amivel leszultettunk, hisz az idovel formalodihat 🙂 Nem lattam biztosan, ebben hol bujkal a virus, mert szerintem nincs behatarolva az eteri program altal. Olyan, mintha szabad atjarasa lenne es igyekezne megtamadni minden felmerulo “gyenge pillanatot”.
Volt egy masik kep is, amelyben a Fold korul egy halot lattam, amelyre minden tudat kapcsolodik, egyfajta kollektiv tudatot alkotva. Ez a “halo” mestersegesnek tunt nekem, nem  ugyanolyannak erzem, mikor egy “Forrashoz” kapcsolodunk. Nem mintha definialni tudnam a forrast, hisz arrol sem tudnam megmondani, h pontosan micsoda es honnan jon, egyszeruen csak a kulonbseget erzem. A Forras olyan erzes, mintha “felfele” kapcsolodnek, ahonnan segitseget es informaciokat kapok, a halo pedig olyan, mintha a fizikai sikon levo embereket kotne ossze, mint egy kulon kommunikacios csatorna. Na es ebben a haloban hatarozottan bujkal a virus, szabadon kozlekedik, hozzafer minden tudathoz, lat mindenkit minden pillanatban, keresi a gyengepontokat es mindenhol felbukkan es rombol, ahol csak lehet. Ha egy ember meg is probalja semmisiteni, egyszeruen “eluszik” a halon keresztul mashova, nem pusztul el. Es legkozelebb egy gyenge pillanatunkban ujra visszaterhet. Nem csoda, h mesteri tulelo, hisz szabadon bujkal a csatornak kozott. Attol tartok, mig van ember a foldon, ki nem 100%-osan tiszta, mindig lesz hova mennie. 🙁
Ugyanakkor a latomas folytatodott, azt lattam, hogy a Fold leveti magarol a szorito halot es az altala megkotott lelkek felszabadulnak.
Te jobban erted a szovok tevekenyseget, mint en. Nyilvan jo okkal kerult a helyere a halo es eredetileg nemesebb cellal (nekem az jon, h eredetileg tudatszintet szerettek volna emelni vele kollektiv szinten)… csak sajnos “meghekkeltek” a rendszert. De ha valaki odatette, le is lehet venni valahogy….”