Hullámvasút … 2016.12.23.

Ez egy hullámvasút ! De az az igazi hullámvasút, ami csak Amerikában van amitől rendesen halálfélelmed van és mégis felülsz rá!

Én nem akartam felülni rá de most itt ülök és úgy látom nem egyszerű megállítani!
Nem vagyok robot vagy egy gép ami állandó pozitív állapotra programozta magát ! Elbizonytalanodom, sírok és hisztizek mint egy gyerek napjában többször ! ( anyukám a tanú rá 🙂 ) ! Felteszem a szokásos “vesztes” kérdéseket : miért pont én? Mit rontottam el ? Másnak mieért jó? ! Létezik , hogy ekkora bajból valaki maradéktalanul kimászik? És a ” kedvenc” a mi lesz ha ……. Hát már rosszul vagyok magamtól mikor ezt elkezdem sorolni : mi lesz, ha nem gyógyulok meg ? Mi lesz, ha nem használ semmi ?
Bizony ilyenkor nagyon erősen meg kell ráznom magam …… Olyan nehéz , olyan nehéz nem megőrülni ebbe !!! De nincs választás a kocka el van vetve , a lapok kiterítve! Én döntök, hogy játszom vagy feladom , hát akkor játszom és bízom Isten erejében és a saját erőmbe! Nem ámítom magam és senkit aki hasonló nehéz helyzetben van , ez nem egy vicces könnyed játék ez egy orosz rulett az életér! De több szereplős ! Játszik a tested , játszik a lelked, játszik a szellemed!
Talán segít ha megtanulod szeretni a tested a testet amit szerintem mindenki egy életen át kritizál magán 😂, és mégis mikor beteg akkor jövünk rá, hogy mindegy milyen, csak egészséges legyen ! Mindig a súlyom volt a nagy gondom , mit nem adnék plusz 20 kg -ért csak egészséges legyek 🙂 !
Kérdezd meg a lelked mi bántja , miért szomorú ?! Ha nem tudod kérj segítséget és tudd meg mi a baj , lelki gyógyulás nélkül nem lesz teljes gyógyulás !
Adj utasítást a szellemednek olyat ami jó, ami hasznos !! Programozd be! Játssz!
Úgy látom aki játszik az él csak igazán mindenki más vegetál ! Én is , ezért kerültem ide erre a hullámvasútra!
De ennek is vége lesz és a vasút megáll , szédülve még kicsit bizonytalanul de mindenki kiszáll és elkezdi élni az új alapokra épített életét!
ÉN IS!!!!!!!!!
Feltett szándékom, ha ezt megúszom ☺️, segítek mindenkin ,mindenkin aki kéri, ahogy tudok, szeretném ha egy lennék azok közül, akik megcsinálták és képesek másoknak erőt kitartást adni, támogatni, mert most érzem, hogy ez milyen sokat tud számítani !

Hullámvasút … 2016.12.23.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Megcsinálod Emese, nagyon nagyon erős es borzasztó kitartó vagy, mi pedig mind nagyon büszkék rad!!! ❤️ A hiszti is kell, meg a sírás,ki kell, h jöjjön a feszültség, de aztan ujra, összeszorított fogakkal kell menni előre, hogy aztan hamarosan a jo híreket is megoszthasd velünk! 😘

  2. Szia Emese!
    Orsi baratnoje vagyok, Bogi es igy “ismeretlenul” is szurkolok neked es csodalom az erodet es programozni-tudasodat! Csak igy tovabb, kitartas!

  3. Igen, Emese, ez kell, engedd el magad és hidd, hogy meggyógyulsz, csak a jóra gondolj, hogy a családod ott áll melletted és neked kell most az ő hitüket is erősítened, hogy igen, meggyógyulsz és nem lesz többé hullámvasút, csak egy rögös út, az élet, amin végig kell haladni, bármi történjék…nem vagy egyedül, most mindenkire számíthatsz és mindenki számít RÁD…számít az erődre, a pozitív gondolkodásodra, hitedre. Ne hagyd őket cserben! Éljél, legyél vidám, kedves, mindenkit hengerelj le. Legyen belső békéd, ápold a lelked, igen, szeresd magad!

    1. Györgyi!!! Szeretnem megint és megint és megint 😉 megköszöni a segítséget amit kapunk tőled !! Fantasztikus vagy!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.