Gyakorlat beragadt helyzetben

Egy gyakorlat, ami átállíthatja bennünk az energiát, amikor beragadunk egy helyzetbe.

A tudatosságunk nem feltétlen az agyunkban helyezkedik el. Lehet, hogy a torokban, vagy más csakrákban. Ott van a koncentrált energiánk is. Mindez azért, mert abban az időszakban ennek a csakrának a sejtemlékezete kerül feldolgozásra.

Amikor ítélkezünk másokat látván, vagy megsajnálunk valakit, akkor azt a csakrát használjuk, és annak az érzelmi mintáit.

A jógából tudjuk már, hogy a levegővétellel szabályozzuk az energia háztartásunk, és a központi energia csóvát helyezzük át máshová.

Amikor jön a negatív érzés, és magyarázkodnánk, vagy hárítanánk, vagy ítélkeznénk, akkor tudhatjuk, hogy az energia központunk egy negatív mintában van jelen, és ehhez vonzunk be szituációt.

Ha jön az érzés, akkor vegyünk egy mély levegőt, és az energiát toljuk a fejtető irányába, aki ezt nem érzékeli, ő a levegővétellel nézzen egy magasabb pontra, mint ő maga. Ezzel kiemeli az addigi összpontosult energia nyalábot és egy magasabb csakrába helyezi.

Ott már másképpen fog látni, érezni és talán el is felejti, amit addig gondolt és érzett.

Amikor kifújod a levegőt, akkor a körülötted lévőknek átadod a megváltozott programot, és őket is kizökkenti az addigi állapotukból.

Gyakorlat beragadt helyzetben” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük