Gondolatok…

Amit leírok a következőkben, az az én saját meglátásom.  Csak gondolkodónak szánom.

Évtizedek óta  keresem az összefüggéseket, az ok forrásokat, ami sok háború mögött húzódik. Az út mindig Eva leányainak útján halad keresztül.  Vagy írjam így Ewa ??

Éva leányain, egy tudást hordozó női minőséget értek jelen esetben, akikben él a Kapcsolat.

Hogy ne legyen kilométer hosszú ez az írás, ezért kiemelek képeket, magyarázat nélkül, tovább gondolásra.

Világunk sorsa szellemi szinten dől el. Ha eldől szellemi szinten, akkor nem kell lejátszani anyagi szinten, mert a megoldás megjelenik a közös emberi tudatban. Ha nem tud eldőlni, akkor pedig anyagi szintre emelkedik a harc, és le kell játszani a fizikai világban.

Induljuk ki a Mostból. Az iszlám vallás teret akar minden áron. Ebben a vallásban a nő szerepe nagyon kiélezett.   Megalázni, összetörni, a testi csábító erőt kivenni. Ha valami nagyon elterjed a fizikai világban az komoly figyelmeztetés. Nagyon leegyszerűsítve azt jelöli a világban, hogy a nők túlzottan használják a testük csábításra, uralják a férfiakat, és az akaratuk túl erős, leválasztják magukat a férfi auráról.

Most lépjünk vissza az időben. Minden háború mögött a férfi és nő kapcsolatának  a milyensége húzódik. Bosszú, féltékenység, kielégületlenség, bizonyítás, frusztráltság stb…

Ha egy nő jól szereti a társát, az soha nem fog háborúzni. Ha leuralja, a családban nem tud teremtő lenni, akkor máshol fog bizonyítani. Munkában, háborúban stb…

Egy párkapcsolatot mindig megelőz az anya-fiú kapcsolat. Ha az anya nem jól szeret, a feleség azt kijavítani már nemigen tudja. Csak igen nagy áldozatok árán.

Egy ősi kézirat, az Oera Linda ősi törvényei közül másoltam ki:

„ Azt tanácsolom, távolítsátok el a gazembert és annak anyját az országotokból”

„ Ha bármely ember elvenné a másik szabadságát, legyen számotokra az egy ócska szolga; és én azt tanácsolom, égesd el a testét és anyjáét szabad téren és temesd el 50 láb mélyen a föld alatt, hogy fű ne nőjön rajta. Megmérgezné jószágodat”

A fiú bűnét az anyában is büntették.

Amikor ezek a rendek voltak érvényben, az emberiség már fertőzött volt. Szigorú törvények kellettek, hogy népcsoportok még emberhez méltóan élhessenek a szabadság és az emberi méltóság megőrzésével. Amihez a mostani emberiségnek már szinte semmi köze nincs, mert a fertőzöttség elterjedt az egész világon. Nagyon zárt közösségek tudnak szabadon, egymást védve megélni.

Az anya-fiú kapcsolaton elgondolkodni érdemes. Akinek már felnőtt fia van, láthatja az ő kudarcaiból, hogy a nevelésében mit is tett rosszul. Soha nem késő kijavítani. Vagy az anyának segíteni abban, hogy a feleség képes legyen kijavítani az ő nevelési hibáit. Ne feledjük a konflikus helyzet mindig egy tükör, amiben csak saját szerepünk érdemes megvizsgálni, felismerni, kijavítani. Nem pedig ítélkezni a másik felett.

Az általunk ismert ember és világkép nem az első konstrukció. Az emberi test több változatban is létezett, és többször került törlésre a fizikai világból.  Valószínűleg voltak jól sikerült  biológiai test konstrukciók is, mivel tudunk felemelkedett lélek – népcsoportokról. Azt is tudjuk, hogy a nagy pusztulások idején nem minden biológiai test pusztult el. Noé  története, Atlantisz története, Szodoma és Gomora  stb..

Az androgün létező szétválását pontosan leírja a biblia. Ádám személyében.  Sebet vágnak az oldalán és kiemelnek belőle egy részt, aki onnantól őt SEGÍTI a létezésben.  Ez a rész a női testben élőknél van.

Ha nem segíti jól a férfit, hanem a segítői minőségével önmagát segíti csak a létezésben, akkor mivé válik a férfi?

A Teremtő által megalkotott  Ember egy aurával rendelkezik. Egy párkapcsolatban élő férfi és nő szintén rendelkezik egy közös aurával.  Manapság már többféle közös aura létezik. Két halmaz, amelynek van egy közös része, amely fedi egymást. De van olyan is, hogy két egymástól független aura, amely csak a szélén kapcsolódik.  Ritkán látható EGY, egymást fedő aura, amelyben a gyermekek aurája biztonságban növekszik, formálódik.

Ezt a gondolatsort  is itt hagyom, tovább gondolásra.

Az általunk ismert létezési szakasz, programsor, karma, hívhatjuk ezernyi néven, az  Ádámból kivett rész önálló életre kelésekor  indult el. Valószínűleg sok ezer éven keresztül zajlott le, míg az androgün létező  szétvált férfi és női testre. Hogy ezt mi előzte meg, mert hát ennek is oka volt, azt nem tudom kiolvasni még saját belső világomból, gondolom , előbb rendeződnie kell a felső rétegeknek. Lehet , hogy agyunknak, a hüllőagy néven nevezett részének világa volt. Mert mindegyik világkorszak öröksége ott él a testükben.

Divattá vált hüllőzni, okolni különböző lényeket a mostani helyzetért.  A belső földet bár senki nem érti, de mégis magyarázza. Mi is belső föld? Mit értünk dimenzió alatt?

Nem lehetne egyszerűbben azt mondani, hogy a korszakok alatt rétegeződött , anyaggá összeállt információ, az anyagból kivetülő hologramszerű képek, amelyek bizonyos légköri viszonyok között felerősödnek? A fizika részecske elméletei már feltárták ezek ok forrásait. Az arra érzékeny aurájú emberek pedig fogják az adást. Mint a tévé a különböző adókat.

Nos, megint sikerült eltérülnöm   mosolyvirag

A következő világkorszakban is ott lesz majd a mostani időszak eredménye. Mint biológiailag, mint szellemileg. S hogy milyen lesz az aura és a biológiai test, hát az valószínűleg a most élt évtizedeknek lesz az eredménye.

A szétválással megkezdődött ez a korszak, amely az újra egyesülés minden mintáját kijátszatja, míg a férfi és a női testet hordozók békében és harmóniában nem illeszkednek egymás aurájához.

Amit jó lenne végre beismerni. Minden ember a társát keresi egy életen keresztül. A boldogsága ettől függ.  A divatos „szingli” létezés is csupán védekezés a társtalanság tudat ellen. Arra tökéletesen jó, hogy valaki rájöjjön saját értékeire úgy, hogy nem a társától várja álladóan a megoldásokat. De a későbbiekben csupán gát a boldogság felé vezető úton. Minden létezőnek megszületik a párja is. Hogy lesz e szemünk meglátni, vagy éppen saját félelmeink miatt elűzzük őt, és mindig mást akarunk, az már az egyedi döntéseken múlik.

Hogy miért is fontos ez most? Ha rendeződik a férfi-nő minőség, és egy aurában harmóniába rendezik önmaguk, akkor okafogyottá válik a testek törlése, a korszak elérte célját.  Lecseng, okafogyottá válik sok olyan folyamat, amely tovább fokozhatná a tanulás helyzeteit.

Mivel ez a sorsunk hordoz minden tudnivalót, amiben el kell érnünk harmóniát,  ezért elég átgondolni eddigi életünk.

Mi okozott igen nagy nehézséget és fájdalmat? Hol lázadtuk? Hol nem bírtuk tovább?

Hol akart a sors minden áron térdre kényszeríteni?

Ha nő vagy, akkor kérlek bármennyire is nehéz a kapcsolatod, ne kezdj újjal mutogatni a férfira, mert akkor a háborút erősíted.

Nem véletlen választottad őt. Ahol ő gyenge, ott te túlzásba viszel valamit. És igen, ön igazolhatod magad, hogy akkor mi lenne a családdal, ha te nem lennél ilyen olyan amolyan …..  De ez az út nem visz sehová.

Nézzél bele őszintén a tükörbe, amit a társad tart neked. Ne őt okold, hanem őszintén nézz magadba. És gondolj arra, hogy most minden nőnek hatalmas a felelőssége, mert minden egyedi sorsmegoldás a békét erősíti szellemi szinten. Hatalmas az egyed felelőssége.

A női testben élők alázata rengeteg békés energiát szabadít  fel.

Ha férfi testben vagy ebben a sorsodban, akkor fordulj a család felé, és lássad meg a társadban a vágyott teremtői minőséget. És ne keressed tovább. Vegyél le terheket róla, hogy kilásson saját ördögi köreiből.

A férfi testben élők vissza akarják venni minden áron a Teremtőhöz való kapcsolatot.  Az oldalukban ott az üresség, a Kapcsolat hiánya. Ami sok esetben a szemük előtt van, a társuk személyében.

Azt se felejtsük el, hogy Jézusnak ugyan ott nyitották meg az oldalát a kereszten. Érdemes ezt is tovább gondolni.

És még egy gondolat. Minden embert anya szült. Ha minden anya óvja a fiát és a férjét, akkor minden háború megszűnik.

Köszönöm, hogy a gondolataimat elolvastátok.

Muszáj még egy törvény kiírnom az Oera Linda kéziratból mosolyvirag

„ Ha bárki tanácsért folyamodik az Anyához és az Anya kész a válasszal, rögtön meg kell, adja azt. Ha az Anya nem tudja, mit tanácsoljon, az embernek hét napig várakoznia kell, és ha még akkor sincs tanács, panasz nélkül el kell mennie, mert jobb, ha nincs tanács, mintha egy rossz lenne.

Ha az Anya akaratból rossz tanácsot ad, megöletik, vagy mindenétől megfosztva kivezetik az országból”

Ebben a közösségben az Anya maga volt a Törvény, és a Rend, amely egyben tartotta, szabadságot és méltóságot biztosított a népnek. Amit az Ewa szó is jelent.

Ezt is tovább gondolásra írom csupán   mosolyvirag

avatar_ritual1

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.