Gondolatgyüjtő

Nagyon köszönöm, hogy hozzátettétek a gondolatokat az írásokhoz.

Valami módon viszont rendezni kellene az információkat, hogy az összeillőket egymás mellé helyezhessük.

Talán a Niki által létrehozott Jövőkép Álmodói Alkotói <almodok_alkotok@googlegroups.com levelezőlistát kellene használnunk az információk gyűjtésére. Aki esetleg nincsen fent, kérem írjon nekem, és felkerül.

Örülnék, ha valaki rendszeresítené az információkat, mert ez azért időigényes. Ezek felkerülnének a honlapra, továbbgondolásra.

Mindegyikőtöknél találtam tovább vezető szálat.

Kati, ha esetleg lenne időd, akkor a cikket örömmel olvasnám. Gondolom mások is.  Mindig sok a téves infó, de vannak közöttük igaz szálak is.

Aphrodité Máltán való kiemelkedéséről való cikknek is örülnék.

A sárkányos Báthoryak. Ez a szál is követendő, nagyon sok kutakodásomban előjött a Báthory család.

A török vonal és lehet a tatárjárás is, az Árpád házi család miatt. Gondolom nem véletlen, hogy az iszlám világ bolydult meg egy ideje, és Törökország némileg középpontba került mostanság.

A görög mitológiában azt gondolom minden benne van, amit a kezdetekről tudnunk kellene. Csak kicsit nehéz megfejteni a szimbolikáját, áttenni a valóságba.

Két vonalra kellene talán osztani a kutatásokat. Kárpát medence és a világ többi része. Kellene egyfajta rend, hogy ne vesszünk el az információkban, és az információk se vesszenek el.

Segítsetek ennek kialakításában.

Köszönöm.

 

 

Gondolatgyüjtő” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szia Evi! Szeretnek felkerulni aJovokep Almodoi Alkotoi – levelezo listara. Koszonom szepen, es minden irast is. 🙂

 2. Aphroditéről egy-két utazásokkal foglalkozó oldalon találtam a Máltáról szóló mondatokat, de valószínű, hogy az csak marketing volt, vagy helyim legenda, amit nem lehet az interneten megtalálni, és a hitelesebb források szerint inkább Ciprus az, amiről azt tartják, hogy a szülőhelye.

  http://ciprusi-utazok.blog.hu/2012/02/22/ciprusi_latnivalok_aphrodite_sziklaja

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Aphrodit%C3%A9

  A levelezőlistára fel lehet szerintem témák szerint tenni az infókat, csak a fő támpontokat, témákat kellene kiötletelni, hogy mi alapján válasszuk szét őket. Kárpát medence és a világ más részei? Vagy más?

 3. Aphroditéről egy-két utazásokkal foglalkozó oldalon találtam a Máltáról szóló mondatokat, de valószínű, hogy az csak marketing volt, vagy helyim legenda, amit nem lehet az interneten megtalálni, és a hitelesebb források szerint inkább Ciprus az, amiről azt tartják, hogy a szülőhelye.

  http://ciprusi-utazok.blog.hu/2012/02/22/ciprusi_latnivalok_aphrodite_sziklaja

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Aphrodit%C3%A9

  A levelezőlistára fel lehet szerintem témák szerint tenni az infókat, csak a fő támpontokat, témákat kellene kiötletelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük