Férfi-női minták rendezése

Ebben az írásban egy férfi-női minta rendezési lehetőséget fogok leírni.

Azért most, mert most van itt az ideje, és most van a rendezéshez a lehető legtöbb lehetőség.

Pár információ mindehhez.

Minden csakránkhoz tartozik egy férfi és egy női minőség. A legkisebb csakráinkhoz is, de elsősorban az izületi csakráknál lévőket lehet most rendezni, és a nagy csakrákhoz tartozó nagy mintákat.

Mindezt gondoljuk úgy, hogy a testünk egy nagy ház. Több lakás, amiben párok élnek. De élhetnek magányos férfiak, vagy nők is.

Még egy segítség. Az ismeretségi körünkben lévő párok megjelenítik ezeknek a pároknak a minőségét. A családban lévők, barátok, nagyon közeli ismerősök a nagy csakrák férfi-női mintáit jelenítik meg számunkra.

A férfi minták a tér formálói, a női minták az időé.

A férfi minták szögletesek, a nőiek hajlítottak.

Ha valaki látja a csakrákat, akkor ezek a minták olyanok, mint a virágok, növények.

Érdemes meditációban végig vinni a folyamatot, vagy pedig egy kérdés-felelet formában.

Akár ingával, vagy belül feltett kérdésekkel, amire gondolatban megjön a válasz. Vagy képekben. Attól függően, kinek melyik érzékelése az élesebb.

Először is el kell hinnetek, hogy bennetek sok férfi és női minta van. Az ő egyhoz való viszonyuk határozza meg az élet területeitekhez való viszonyotokat.

Példaként elmondom, hogy én milyen viszonyokat találtam egy kezelésnél. A kezelt, egy férfi volt.

Homlok csakra. Női minta hibernált, a férfi minta aktív. Kérdésre a férfi elmondta, hogy védi nőt ettől a világtól, ezért altatja. Bár a nő ezt nem kérte.  De mára már rájött, hogy nem tud a női időtlen emlékezet nélkül teret alkotni. Ezzel a felismeréssel az ő helyzetük kezdett oldódni.

A torok csakránál a női minta beszélt egyfolytában, a férfi hallgatott, teljesen tehetetlen állapotban. A női minta úgy vélte, „jobban tudja”,  nem bízott a férfiban, ezért beszélt egyfolytában. De mára már elfáradt a női minta, így kezdett a férfira figyelni, hogy mit is mondana vajon, ha megszólalna.

A vállaknál szinte nem történt semmi, alig mozdultak a párok, és ha igen, akkor csak robotszerű munkát végeztek. De ők a függvényei a nagyobb csakráknak, velük nem tudtam mit kezdeni.

A szívcsakránál a Királyi Pár sok ajtó mögé volt zárva, és bennt éltek a zárt ajtók mögött a maguk kényelmében, elzárkózva a többiektől. De kíváncsiak lettek a keresés miatt, hogy miről nem tudnak, lemaradnak valamiről? Jók és kedvesen, de elzárva a való világtól.

Az ajtókat ki lehetett nyitni.

A gyomornál egy munkamániás párt találtam. Mint a robotok, úgy dolgoztak. Ők a többi pártól, akik észrevették végre őket , pihenőt kaptak.

A 2-es csakránál, egy egymásra mágiával ható, manipuláló párt, akik nem foglalkoztak senki mással, csak egymást birtokolták. Velük tudatni kellett, hogy mi az eredménye az ő önző viselkedésüknek, megmutatni mit okoztak.

Az egyik térdnél fordítva volt a férfi és a női minta, és eszerint is dolgoztak. És nem is mentek sokra.

Ezeket  csak példaként írtam le.

Aki egyedül él, és szeretne párt, őnála érdemes rákeresni a hibernált mintákra.

Mindenki tudja mára már, hogy milyen párkapcsolati problémái vannak. Ezeket a párokat érdemes előhívni a csakráinkban, és megoldani velük a helyzetet. Aki pedig rászánja magát, járja be az összes  „lakást” a testében és nézze meg minden párkapcsolati mintáját.

Akinél rendben vannak a csakra férfi-női minták, ott  kapcsolódni tudnak egymáshoz, mint amikor családok összejárnak, segítik egymást, jó barátok életük végéig, és egy nagyobb családot alkotnak együtt. Elosztják egymás között a munkákat, segítik egymást, erősek együtt, nagyobb az ismeretségi körük, több a lehetőségük.

Van akinél szabályosan háborúznak egymással a csakrában élő lélekminták, vagy a csakrák egymással.

Ezek okozzák a betegségek nagy részét is, és főleg a rákos megbetegedéseket.

Egy népen belül is végig lehet mindezt gondolni, hiszen egy nép alkot egy testet, egy entitást.

A csakrái a megyeszékhelyek.

De a Földnek is van egy nagy entitása, amelynek a csakrái a földrészek, országok.

Vannak emberek, akik ezekhez a nagyobb mintákhoz  kötődnek, vagy mert így születtek, vagy mert a saját kis mintáikat rendezték a múlt ösvényein, és kitágították az aurájukat.

Az ő testük csakrái nagyobb entitások csakráihoz kötődnek és a nagy minták párkapcsolati harcait játszák le saját sorsukban.

Amikor meg oldják, akkor anélkül hogy tudnák, akár országok közötti egyezményeket, békét is okozhatnak. Azért írom le mindezt, mert közöttetek többen vannak ilyenek, és egy saját testen belüli rendezéssel sokat változtathatnak világunk helyzetén. Vagy a népünk helyzetén. Vagy a városunk helyzetén. Vagy mindegyiken.

Azt is érdemes átgondolni, hogy a gyermekeink valamelyik csakra női vagy férfi minőségeként születtek meg, mert az ő helyzetüket kell leginkább magunkban rendezni a világunk fejlődése miatt. Ha látjuk a szemünk előtt, jól szeretjük őket, a problémás helyzetüket segítünk oldani, akkor bennünk is rendeződik ez a csakra. A gyermek másik szülőjét is eszerint választjuk ki, hogy tudjuk a problémát felszínre hozni.

A férfi-női minták rendezéséhez lehet kérni segítséget. Jelenleg a Rendfenntartók a Bírák a Gyógyítók és a Tanítók tudnak együtt dolgozni és kötéseket rendezni. A Rendfenntartók ismerik az adott csakra pontos tervrajzát, a legjobb működéshez. Ő kérheti a Bírókat, ha a helyzetben dönteni kell a rendezéshez. A Bírák el döntik, hogy mennyit lehet rendezni, és kell e még cselekvés a tulajdonos entitás sorsában a teljes megértéshez, vagy már csak rendezés kell. Ilyenkor kérhet a Bíró Gyógyítót vagy Tanítót. Jelenleg ennyi segítség vehető igénybe. Ami már sokkal több mint eddig volt, mert eddig némelyik segítő önkényesen avatkozott bele a másik dolgába.

Kérdezzetek, ha valamit nem tisztán írtam le, vagy ha a látott képet nem értitek egészen.

Ha tudok, válaszolok.

 

 

 

 

 

Férfi-női minták rendezése” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Köszönöm 🙂 Hát éjjel oldottam, nem tudom történt e valami zagyva álmom volt pici szakaszos epizodokkal, inkább csak képekben láttam magam helyzetekben. Ültem egy asztalnál a pasi velem szemben, álltam egy ajtonak háttal a folyoson mintha indulnék a pasi az oldamon, stb.

  2. Kedves Évi! Köszönöm a leirást, én mindenképp dolgozni fogok ezen azt hiszem rám fér 🙂
    A kérdésem az lenne hogyan fogalmazzam ezt meg oldáskor mint gyógyitandó problémát? Pl Az összes csakrámban lévő diszharmonikus női férfi energiák (at oldom gyógyitom) ?

    1. Így is jó. De az is elég, ha valaki kéri a megoldást és oldást a férfi-női párkapcsolati mintáira. Bármelyik dimenzióban is létezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük