Éva leányai

Éjjel elég erőteljesen körvonalazódott bennem, hogy azt az utat, amit mindig is követtem, kerestem, jobban fel kell tárni, az összefüggéseket megkeresni, hogy a megoldás megszülessen a térben.

Az alap minta: A férfi bünteti a nőben a tudás őrzését. Elvárja, hiszen az ő aura mintáiban ez a kötés nem élő, de bünteti.

Az egyik ősanya vonalán ez végig fut. Ezt a mintát végig fejtve rendeződhetne sok olyan férfi – nő kapcsolat, ahol a férfi tehetetlenül vergődik, mert a nő nem tudja a Teremtővel való Kapcsolatot a férfi számára úgy biztosítani, hogy a férfi cselekvéséből életet szolgáló  alkotás szülessen.

A férfi –nő kapcsolat nemcsak a párkapcsolat. Munka kapcsolat, anya fiú kapcsolat stb.

Nem csak Éva ősanya leányai élnek ebben a világban. De a mi kultúránkra, most ez hagy lenyomatot, a mi génjeinkben ez a történet él, és ez mozgat minket. Legalábbis engem J

Mindezt hiába fejtjük emlékekből, írásokból, ha nincs érzésben feloldódás. Ha az agy tisztában is van a téveszméivel, ha a cselekvésben már kényszeresen próbál máshogy viselkedni is, az érzés a szívből még hiányzik.

Amikor a szív gondolja és érzi a megoldást, akkor kezd kikerülni a térbe a feloldódás, ami átfut a többi emberhez is.

A múlt héten érkezett energiák a gyökerekig hatoltak el. Ezért itt az idő, hogy kiolvassuk és megoldjuk.

Ádám és Éva története végre megoldást leljen. Kiderüljön, hogy miképpen is zajlott le a mi világunkban.  Ki volt valójában Káin és Ábel. Mik lettek a következmények. És igen, ott vannak még Éva leányai, kik mindezt tovább örökítették.

És mindezt az ŐsAnya szemszögéből nézve. Valahol el kell kezdenünk mindezt.

Emlékekből lenne a legjobb, mert az írás már csak kiemel egy vonulatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.