Egy kérdés, a macskákról és a ciripelő hangról…

Egy kérdésre, amely azt gondolom sokakat érint, itt nyilvánosan is válaszolnék.

A kérdés egy macska megjelenésére, és a szájpadlásnál egy ciripelő hang hallására vonatkozott.

Ilyen hangok másoknál is megjelentek, ezért írom itt ki a választ.

“Ez a december hónap a legmélyebb rétegeket érintette meg bennünk, és megtalálta a halálfélelmeink forrásait. Ez mindenkinél máshogy jön fel, de mindenképpen hoz  magával betegséget a test azon pontjain, ahol ehhez tartozó sors programok futnak.

A macsek önmagában már ezt jelzi.

A macskák szőre tartalmaz egy olyan genetikai állományt, amely úgy működik mint transzformátor. Érdemes lenne kikódolni.

Az, hogy allergiás vagy rá, meg  is mutatja, hogy félsz  a változásoktól, a változástól való félelem pedig a halálfélelem egyik velejárója.

Valamilyen fajta változástól tartasz, nem mindegyik félétől.

A macskaszőr megtette a magáét és elindította benned a programot, hogy ezt feloldja, és végig fut a testeden. Annyit tudsz tenni, hogy kérd, legyen benned gondolati formában tudatos a változás. Jöjjön fel gondolatban a félelem és a megoldás. Bár szerintem ezen mész át egész decemberben.

A ciripelő hang olyan, mintha valaki egy hosszú járat túlsó feléről átkiabálna és csak ennyi ér el hozzád még.

Mondhatom úgy  is, hogy valamelyik meridiánod áttisztult annyira, hogy a Túloldalról érkező hangokat hallod át.

Én is így hallom a “hangokat”.

A Túloldal a sejtjeid mélyén húzódó kvantumtéren át vezet egy fekete lyukon keresztül a túloldalra. Ezek a járatok el vannak tömítve, megkövülések zárják el, stb…

A meridián járatok elvileg át kell, hogy húzódjanak oda, onnan látnak el minket energiával, tiszta gondolatokkal, elvileg onnan születik a gyermekek lelke.

De már sokan nem érik el a túloldalt. Sem születéskor, sem a halálkor.Ezek a sorsok egy életre szólnak, a lélek ilyenkor nem tud átkelni, az élőkhöz társul, vagy a Föld különböző helyeihez ragad be, amíg valaki nem jön, aki át tudja emelni saját magán keresztül a Túloldalra.

Bár a petefészek meridián a Föld bizonyos pontjain keresztül át tud lépni még, és olyankor tiszta lélekrész át tud jönni a gyermekekhez. Hogy ezzel a tiszta lélekrésszel mi lesz a sorsában, ez pedig a szabad akarat döntéseink múlik.

Szóval a macska tett róla, hogy feltisztuljon benned egy ilyen meridián. A hang majd lassan erősödik és gondolattá válik. Néha pedig a füleddel is hallod ott belül, ha kissé torz. De az úgy kódolatlan, ezért csak ciripelés. Mintha idegen nyelven kiabálna valaki. De van a testünkben egy fordító, amely átkódolja, ha az a meridián is kitisztul.”

Sok furaság történhet mostanság, de csupán közelítünk a normálishoz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − 7 =