Arvisura

U.Évától kaptuk. És tényleg… 

“ARVISURA 1. Kaltes asszony szekerén      Barcika titkos arvisurája

356.    Jóli-Tórem a Földet kapta, Kaltes asszony a Szíriuszt. Nyomban megfogadták, hogy mindenben segíteni fogják egymást. Mivel Kaltes- asszony volt az ÉLET-ANYA, birodalmában élénk életet teremtett. Amikor Kaltes- asszony szekerén a Földet meglátogatta, azt embernagyságú víz boritotta. Buvár kacsát buktattak le az ősvízbe,  ami iszapot hozott fel, mely rohamosan nőni kezdett és rajta életet teremtettek. Később megteremtették a Kaltes-asszony bolygóján élő embert. Kaltes-asszony lelket lehelt beléjük. Később felmentek az Égi Birodalomba, majd Kaltes-asszony szekerén teremtményeiket meglátogatták. Bizony, sok hiba csúszott a dologba, mert az Élet-anya töb lelket lehelt saját embereibe. Ezért nála az emberek gyorsabban fejlődtek és szaporodtak. Káltes- asszony bolygójáról embereket hoztak a Földre, hogy azokat bölcsességre és tudományra tanítsák. Hárpia-Tórem észrevette az Égiek munkáját, és a Holdat mérgében a Földhöz vágta. Kaltes-asszony szekere megsérült és 5 férfi 3 nővel a Földön maradt.  ANYAHITA aranyasszony a lábára megbénult, amikor Kaltes-asszony szekere megsérült, és így a bolygón használatos jelekkel írni kezdte a Földünkön való további életük történetét.

ARVISURA 2.     folyt.

Először csak egymás között szaporodtak, de unokáik már Földünk lakóival is házasságra léptek. Ezért minden utódukat Égből jötteknek neveztek. Ezek a földieket magasabb tudományokra tanították…….

Amikor a Földünk felmelegedése folytán Ataisz-Birodalmának elsüllyedése volt várható az Élet-Templomát Sumérba mentették és 5 várost alapítottak, amelyek közül Suruppak az írópapok városa lett. Itt helyezték el Anyahita Arvisuráinak titkos rovásait.

358….Kaltes-asszony birodalmából jött beavatottak szerint csak egy ISTEN van, és a többi istenek csak a földi emberek agyából pattantak ki. Rájuk kell hagyni mindent, hogy az Égiek hite fölöttük álljon.

359….. A suruppaki bölcsek szerint a Királyok az Égből kapták hatalmukat. Ez annyit jelentett szerintük, hogy király csakis az Égből jötteknek keveredés szerinti leszármazottja lehetett.  Igy Nimród ősapánk (Gilgames) is kétharmad részben volt Égi eredetű és egyharmad részben földi.

nemzethir.gportal.hu/gindex.php?pg=17718875&nid=4248657

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.