Akaratos női minta, amely elnyomja az erő kibontakozását

akaratos

Ezt minden kemény nőnek érdemes átgondolnia önmagában, és olyan férfiaknak, akik a tehetetlenséggel küzdenek.

Azok az emberek, akik a “világ megváltásában” részt vesznek mind rendelkeznek ezzel a mintával. Ez ahhoz kell, hogy olyan férfi mintákat karban tartson, amelyik tehetetlen, felelőtlen stb…

Ez a minta megtöri a férfi akaratot, maga alá hajtja. Még egyszer engedjétek, hogy felidézzem.  A férfi minta  a tér formálása és a jövő terének kialakítására hivatott. Szögletes alakzatok. A női minta pedig a karmikus múlt, az emlékezet, a sorsok szövése. “S” és hullám alakzatok.

A fizikai térbe kilépő erő helye ,( amely ennek az évnek a tervezete), a gyomorszájnál helyezkedik el szintén. Ugyanakkor a pajzsmirigy, és a belső talpél.

Minden testben van női és férfi minta az anyai és apai örökség részeként. Ezért mondogattam régebben mániákusan, hogy béküljünk meg a szüleinkkel. A bennünk lévő minták ilyenkor rendeződnek.

Az a lélek, aki női testbe született, a női feladatokat fogja előtérbe helyezni, formálni, megtanulni kezelni.

A férfi testbe született lélek ugyanígy.

Az erőink elnyomása már gyermekkorban elkezdődik, a külvilág hatására. Az erő finomodik, megtanuljuk kezelni. Aki “világ megváltó” sorssal született, őnála jelen van a Mester energiája, aki vezeti a tanulás útján. De amúgy mindenkinél van vezető személyiség, egy bölcs, egy Vén, aki segíti a tanuló személyiségeket.

Ha bölcset leuralja az erő, az nagyon nem jó. A bölcsről tudni kell, hogy ő szerény, finom, egyszerű, nem egy hadakozó lélekminta. Az akaratos lélekrészünk, személyiségünk őt lazán leuralja. Őt elnyomják már gyermekkorban. Ebben az évben viszont őt kell felhoznunk magunkban, és a külvilágba “kiengedni” alkotni.

Azt is érdemes tudni, hogy a női testben született általában férfi mestert kap, és fordítva.

POntosan a férfi-női minta  megbékélése miatt.

Elmondom, ahogy én szoktam kezelni ezt az egész káosz szerűséget. Van egy élethelyzetem, és látom benne mások ellenállását felém. Például tudom, hogy bizonyos mintával rendelkező férfiak haragszanak rám. Ez az uralkodó típus.

Akadályoznak, nem segítenek, sok kárt okoztak a sorsomban. Egyik éjjel határozottan tudatták velem, hogy hagyjak fel minden tevékenységemmel, semmiféle tudást nem adhatok tovább. Ezek után kértem, hogy jöjjön fel bennem ez a férfi minta, és beszéljük meg. Igen nagy alázattal fordultam felé, csak kértem a bocsánatát. És azt mondtam, ha ő nem támogat, akkor nem fogok tenni semmit. Ezt életemben is sokszor megtettem az utolsó években. Mindegy volt, hogy az élethelyzetekben, amik kísértek, nem tudtam behelyezni a megalázkodó mintát, egyszerűen csak meg kellett tennem. Teljesen mindegy volt kinek van igaza és kinek nincs.

Hiába nem a mostani sorsomban vétettem, a vérvonalunk női ereje blokkolva volt. Ismerem ezt az erőt, kétségtelenül jó ha féken van tartva. Ezt csak egy szelíd, alázatos női minta tudja úgy kezelni, hogy életet és ne halált hozzon.

Egyszóval felül kell kerekedni jelen sorsunk megélésein, mert nem tudhatjuk, hogy  a nagy egész mit is vár tőlünk ahhoz, hogy az erőt szabadon használhassuk.

A feltett minta az akaratos nőé, aki megtöri, betöri a férfit. Ezzel együtt a jövőt is. Hisz a nő, férfi nélkül nem tud jövő teret alkotni. És itt mintákról beszélek, ami az egyedi emberben van jelen. Láthatjátok, hogy a női minta befonja, beszívja a férfi mintát, és egy önmagába forduló körbe húzza. Lehúzza a karmikus múltba.

Kérlek benneteket, hogy kérdezzetek vissza, ha valahogy bebonyolítottam, vagy nem magyaráztam meg jól.

 

 

Akaratos női minta, amely elnyomja az erő kibontakozását” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Az akaratos női minta semmiképpen nem jó, ha fölülírja az erőt. Ezt a ‘szerzett’ családomban pillanatnyilag is nagyon jól látom, tapasztalom, mennyi kárt tud okozni.
  A támadóan fellépő erővel szemben soha nem vagyok alázatos, amit ismerek, használok, az inkább a szakmai alázat kategória, erőnek erővel állok szemben, bár nem támadólag, és lehetőleg elfogadást éreztetve. (Ez talán részben abból is fakad, ami a saját családi vérvonalban női mintaként felszabadításra vár, részben szerintem ‘nekem’ is jobban megfelel így).
  De ehhez nagyon tudni, érezni kell, hogy mi a valódi erő, és mi az akaratoskodás.
  Előfordul, hogy túllépek az adott határon, de akkor tisztában vagyok vele, hogy mibe mászok bele, és azzal is, hogy ezt utólag korrigálni fog kelleni.
  Érdekes egyébként, hogy én is mindig a ‘minta’ kifejezést használtam ilyen helyzetekre, és most kiderült számomra, hogy ezek valóban minták, amik ábrákkal milyen jól szemléltethetők.

  De te is szólj légyszives, ha ellentmondásos lenne, amit írok.. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 − egy =