A látás energiája

Mivel felvetődött a kérdés, ezért szeretnék bővebben írni a látás energiájáról.

A látón nagy a felelősség, hogy jó időben és kellő energiával olvasson ki mások sorsából, vagy utána kísérje őket végig a megoldásig. Vagy mondjon nemet, mert pontosan tudja, hogy a kiolvasással abban az időpontban több kárt okozna, mint hasznot, vagy mert nincs rá ideje, ereje, hogy végigkísérje a kérőt az Úton. Az emberi kíváncsiság sokat tud ártani. Mint ahogy az is, hogy valaki nem tud nemet mondani, mert úgy érzi bizonyítania kell. Egy látás akkor jó, ha mások sorsában lévő helyzet is érett a kiolvasásra. Vagy mások sorsában is lehet olvasni, hogy szinkronban legyen a helyzet. Egy megbolygatott helyzet megoldatlan egészen addig, amíg szinkronba nem kerül azokkal az emberekkel és sorsukkal, akikkel összekapcsolja a helyzet. Ezért is tartom nagyon jó energia térnek a család állítás mezejét, mert lélekcsoportok problémáját rendezi össze, amely sok sorsot és kapcsolatukat jelöli. Csak olyan ember tudja használni látóként a család állítás mezejét, aki maga is kapcsolódik hozzá és tudja olvasni, rendezni. Tehát nem mindenki, akinek papírja van róla.

Belenézni egy karmába, egy helyzetbe, azt jelenti, hogy energiát viszünk oda. Ha már eléggé a felszínen van a helyzet, akkor az energia hatására felgyorsulnak a történések. Pont úgy működik, mint egy rákos betegség, amelyet megbolygatnak. Elkezd burjánozni, hiszen energiához jut. Ha nincs még meg a gyógymód, akkor megállíthatatlan.

A gátló tényezők, akadályok feljönnek, a megértések, felismerések szintén, de ehhez más emberek kellenek. Akik lehet, hogy térben és időben még máshol vannak, vagy nem felkészültek. Ha az ember a sorsával képes szinkronba kerülni, és a többi emberrel is, akkor eljön a gyógyulás lehetősége. Ha a látással megoldást, és harmonizálást is kérünk, akkor a történet képes addig futni a látás hatására, amíg meg nem oldódik. Ennek a hogyanja a látó energiaterétől függ, és a kérő ellenállásától. Ami velünk történik, az minden esetben mások sorsához kötődik. Abban az esetben nem, ha azt döntöm el, hogy csokit eszek e vagy sütit. Bár ezt is meghatározza, hogy süteményboltba mentem e, mert arra vitt e az utam, és ott finom sütit sütöttek e, ami én szeretek. Ha arra vitt, annak már oka volt.

Azt szoktam mondani, ha valami meglátható, akkor az meg is oldható. De a megoldás általában mások sorsában keresendő.

Ha figyelmeztetünk másokat a látásunk alapján, hogy egy döntést milyen gondolatokkal és érzésekkel hozzon meg, és mi lesz a következménye, és azt is elmondjuk, hogy először mindig a nehézségek jönnek fel, akkor rendben van. A szép képeket is árnyak borítják, amit le kell takarítani először. Onnantól a kérő döntése, és ereje, hogy miképpen dolgozza fel, amit a látó feltör benne. Mit tesz a felhozott képekkel.

Energiával dolgozni hatalmas felelősség. Sokan belehaltak abba, hogy nem tudták rendezni a megbolygatott dolgokat. Vagy azért, mert nem ismerték azokat, akiknél ott volt a megoldásuk, ami abból fakadt, hogy idő előtt pattant fel a zár, vagy, mert magukra maradtak, amikor Pandóra szelencéje megnyílott.

Vannak olyan napok, hogy nem nézem meg, mi zajlik a háttérben. Nem nézhetem meg. A poklot erősíteni nem szabad. És vannak napok, amikor nagyrészt sötétség van a felszínen. Ilyenkor vagy hallgatok, vagy olyasmit adok át, ami segít tovább gondolni önmagunk.

A vulkán tüzét sem tápláljuk, hogy nagyobb legyen a pusztítása, és azokat is leégesse, akiknek még helye volt az életben.

A vihart sem keverjük fel jobban, hogy ciklon legyen és azokat is elsodorja, akiknek pont ott és akkor volt dolga.

A vizet sem keverjük egyre nagyobb hullámmá, hogy szökő ár legyen, és belefulladjanak azok is, akiknek a gátak felépítése volt a dolga.

A földrengést sem nyomjuk meg energiával, hogy sok réteg váljon szét, és az ártatlanok is bezuhanjanak szakadékokba.

Mert ha így teszünk türelmetlenül, akkor a világunk egyszer csak megszűnik létezni, mert csak a kíváncsiak, türelmetlenek, akarnokok és lusták maradnak életben.

Másfelől a test is csak egy adott szintű energiát bír el. Idő előtt, felkészületlenül  a testre rászabadítani információkat nem szabad, mert kiégeti, felhizlalja, túlfeszíti, elnehezíti, megbetegíti.

Arról nem is beszélve, ha a kérő nem tesz semmit a látott kép bekövetkeztéért, csak várja a csodát, akkor a látóra visszaverődik minden.

Ne felejtsük el azokat az embereket, akik a  reiki, és hasonló technikák eredményeképpen idegosztályra, vagy megoldhatatlan helyzetek közepére kerültek a felgyorsult energiák miatt. Vagy egy látás eredményeképpen azt gondolta, hogy már ott is van a happy-buli és semmit nem tett érte, hogy úgy is legyen, és elment az idejéből és lehetőségeiből igen sok, mire feleszmélt.

Amit most leírtam, mindezt igen fontos tudni a szabad akarat eléréséhez vezető úton, amelyhez a tudatos emberi gondolkodás az első lépcsőfok.

(Mindez amit leírtam, csak az én tapasztalataim eredménye. Mindenki gondolja át a szerinti gondolkodás móddal, amely a saját hite szerint való)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.