A.J.Serebra

Az Átlényegülés és Egész-ség fejlesztés rovatot A.J. Serebra fogja vezetni.  Fogadjátok szeretettel bemutatkozását. / Évi

                               anette

Ki vagyok ÉN?Minden és Semmi. Csillagember, ki sárruhát öltve, alámerülve jött tapasztalni, álmodni, sodródva élni, majd felébredni. Emlékezni, emlékeztetni, Tudatos Teremtőként szeretve Létezni. S hogy ki vagy te, test-vér? E választ te adod meg nem én… mert titkod csak szívedben nyílhat fel. Lényem csupán segít a megismerésben… az Emlékezésben, az Átlényegülésben, az Önvalóra-ébredésben.
„Egy 14 évesen megtapasztalt spontán testkilépéssel kezdődött Ébredésem. Ahogy az élmény hatására agyam megkövesedett gátjai lassan felszakadoztak, egyre gyakrabban és egyre tisztábban érzékeltem a fizikai világ mögött rejlő Valóságot. Általában belső képeket láttam, belső hangokat hallottam, melyekről nehéz volt eldönteni, hogy valóban léteznek-e vagy csak képzeletem kósza szülöttei. Figyeltem a folyamatokat. Szerettem volna megérteni mi történik velem, ezért kezdetben sokat olvastam, különböző egyetemekre jártam – hátha közelebb kerülök a megvilágosodáshoz. Rengeteg ismeretanyagot és tudást kaptam, de fel kellett ismernem: kizárólag ezzel nem jutok közelebb lényem magjához. Az információk puzzle-darabokként keringtek bennem, nem alkottak egységes képet. Nem rendeződtek egésszé, hiszen nem teljességem tükröződései voltak, hanem innen-onnan összegyűjtögetett, halott valóság-darabok. Érteni akartam, de a valóságot megérteni nem, csak megélni lehet. A külvilágból történő gyűjtögetés helyett belső világomra kezdtem figyelni, s ez meghozta a kívánt változást. Képessé váltam a szellemi vezetőmmel, felettes énemmel, a Gondviseléssel való tudatos kapcsolatteremtésre. A tanítvány megérett rá, hogy megjelenjen a Mester… Írásaim Önvalóra ébredésem tükörcserepei, illetve Mesterem tanításai. Lélekemelő Befogadást és Emlékezést kívánok mindenkinek!”

A.J.Serebra   

           Médium-író   és  Egész-ség fejlesztő