2019.02.18.

Szellemi családok rendezési folyamata fog ezen a héten dominánssá válni.

Ez azt jelenti, hogy nagy minták kérnek felismeréseket, rendezéseket.

Vagyis az ok, amiért létezik ez a világ, és benne mi, újrafogalmazódna. A szellemi családok szeretnék újraértékelni világunk működésének tapasztalati információit, és ez alapján változtatni a saját gyermekeik sorsán.

Ez valahogy úgy működik, mintha a királyi család rájönne, hogy eddig nem látták a problémák egy részét, ezért meg sem tudták oldani. Kiküldik a helyszínre a megfigyelőket, hogy gyűjtsék össze, hogy mi történik és miért. Az információk alapján megoldás csomagokat állítanak össze.

De nemcsak királyi család formában vannak jelen a szellemi családok, hanem katonai bázisként, kutató egységekként, számítógépes központként mérnökökként, stb… Valójában világunk munka egységeinek forrása a szellemi család.

Minden családnak más a jellegzetessége, a munkássága. A gyermekeik, a világokba kiküldött követeik pedig eszerint dolgoznak.

Ez így most nagyon le van egyszerűsítve, de talán így lehet legjobban megfogni a mostani helyzetet.

A szellemi család eddig gyüjtötte az információkat, kereste a káoszban a sajátjait.

A begyűjtött információk alapján összeállították a segély csomagokat, amelyben olyan információk vannak, amelyek szükségesek az egyed tovább lépéséhez, lelki fejlődéséhez. Ezeket a csomagokat eljuttatják a sajátjaikhoz.

Innentől csak reménykedni lehet, hogy mi képesek vagyunk befogadni és helyesen értékelni. Mert itt már nincs befolyása a szellemi családnak.

Ma és holnap még a befogadáshoz zajlanak előkészületek. Utána pedig a csomagok érkeznek.

Amire érdemes figyelni.

A védelmi rendszerünkön lazítsunk. Legyünk mások felé empatikusak. Mások tudják behozni hozzánk a nekünk szükséges csomagokat.

Halljuk meg mások szavát, és gondolkodjunk el rajta.

Tartsuk be az arany középutat mindig és mindenben.

Ne csináljunk bolhából elefántot.

Ami eszünkbe jut vizsgáljuk meg, hogy nem félelemből fakad e, és átment már egy torzító rendszeren mire az agyunkhoz ér, vagy pedig indulat nélkül, jó érzésből fakad. Értjük, éljük, amit üzennek számunkra. Vagy dacosan átalakítjuk.

Ami mellbeüt, az félelem alapú, ellenállást hoz létre és torzítja az információt. Az agyunkhoz már csak a fals, a valóságtól távol álló info jut el, és erre alapozzuk a döntésünket.

A csomag, ami a szellemi családunktól fog érkezni, ilyesmibe bukhat el.

Keressük a békességet és legyünk türelmesek, bármilyen helyzetbe is kerülünk.

2019.02.18.” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. “A védelmi rendszerünkön lazítsunk. Legyünk mások felé empatikusak. Mások tudják behozni hozzánk a nekünk szükséges csomagokat.”

  Érdemes tudatosan MEGERŐSÍTENI a saját Megtartást (akár az ön-védelmet), érdemes lehet tudatosan KÉRNI is a MEGTARTÓK Megerősítését az ilyen Befogadásokhoz (akár Lezárásokhoz, Elengedésekhez, Igazodásokhoz, Ön-Átadáshoz, Rendezésekhez).

  A Rendezést hozó mintákat és alapokat / áramlásokat valóban ilyen irányokban “dolgozó” teremtők segítik “hozzákötni” a MEGTARTÓKHOZ, de már a MEGTARTÓKON keresztül mindenki KÖZVETLENÜL képes befogadni ezeket a Belső Áramlásain. Érdemes tehát egy Határozott (és a MEGTARTÓK által Megerősített!) Tudatos Ön-megtartásban Tudatosan Megnyitni a Szívet (Belső Szentélyt / Műhelyt / Lelket / Különleges Belső Tereket)(akár a Teljes teremtő-lényt), és ahogyan Bizalom és Tudatosság lehetővé teszi, megélni a Lezárásokat / Elengedéseket, és ezekkel együtt tudatosan Befogadni az Újat / a Rendezőt / Hazasegítőt / Megerősítőt / Saját Eredő-Harmoniát — kinek-kinek a Belső Megérzést figyelve és követve.

  A Tapasztalat az, hogy sok teremtőben vannak olyan saját ön-részei, amelyeket korábban ő-maga TUDATOSAN zárt le / zárt be. Ezt rajta kívül emiatt senki más nem érintheti meg, még a MEGTARTÓI sem. Az ilyen bezárt részt csak a teremtő nyithatja fel önmagában Tudatosan (önmaga tudja hogyan — a Lezárás Feloldásának SZÁNDÉKA ehhez elengedhetetlen).
  Lehetséges az is, hogy egy különleges módon a teremtőben hozzá-nem-tartozó (idegen) rész van bezárva, és ezért azt ő maga sem érintheti meg. Jelenleg csak az IRGALOM érintheti meg és vezetheti ki az ilyen idegenségeket a teremtőkből. Mivel ez egy teremtőben van “belül”, KÉRÉS szükséges az idegenség kioldáshoz (a Kérés után már nincs ezzel más dolog, ennek Rendezése az IRGALOM önálló Hatalma!).

  Érdemes lehet egy Tudatos Befelé figyelés után KIMONDANI a Kéréseket, amik a Szívből jeleznek. Lehet például ilyen Kérés az, hogy az (Ön)Lényeget tartó MEGTARTÓ Megerősített Megtartásában kinyilvánítja valaki azt, hogy minden olyan korábbi lezárást felold a lényében, amely itt-és-most már szükségtelen, és megkéri a MEGTARTÓT, hogy ELLENŐRIZZÉK a benne lévő tartalmat / életet, és vonják Együttes Rendezésbe amikor az lehetséges lesz. Ha szükséges az, hogy ez a korábban bezárt rész ne kerülhessen még be az élet-áramlásba, akkor az kerüljön az IRGALOM Közvetlen Gondoskodásába. Ma már minden
  – megszakadt / elakadt korábbi Új-Kezdet
  – bármilyen RÉSZLEGES Megnyilvánulás (akár formálódás miatt részleges, akár sérülés okán)
  – bármilyen FOKOZOTTAN ÉRZÉKENY Ön-Rész
  – bármely rész, amelyre a teremtő ilyen gondoskodást KÉR (KÉR!)
  az IRGALOM Közvetlen Megerősítésébe és Gondoskodásába kerül(het), HA AZT KÉRI a teremtő és/vagy a MEGTARTÓJA. Ezek a részek akkor kerülnek csak be az élet-áramlásba, ha arra a teremtő is megfelelően felkészült (tudással, tudatossággal, lelki és testi erőnléttel).

  A Megnyilvánulás és kiteljesedés alapja a BIZALOM.
  Nem szükséges, hogy egy teremtő “erőltesse” a Bizalmat. Az szükséges, hogy OTT-ÉS-ABBAN amiben KÉPES a Bizalom megélésére, abban adja át magát a Bizalom megélésének.
  Ha nem bízik ma még a MEGTARTÓJÁBAN, de bízik abban, hogy a sorsa okkal alakul úgy ahogyan, és hogy meg fogja találni önmaga Teljességéhez az utat (bízik önmagában), akkor ebben az ön-részében engedje meg, hogy őt áthassa a saját Bizalma. Ha bízik valamelyik MEGTARTÓBAN, nyilvánítsa ki ezt felé, nyissa meg felé a szívét, és kérje a vezetését, megerősítését.

  Az Irgalomban nagyon sok Különleges Rendező út nyílhat meg ma már. Az Irgalom senkit sem kényszerít, senkit sem sürgethet. CSAK KÉRÉSRE NYILVÁNULHAT MEG. Azért van, hogy közvetlenül segíthesse a teremtőket
  – a nehezebben megérthető helyzetek megértésében
  – a sorsuk Rendezésében
  – és AZ-ELKÖVETKEZŐKRE vonatkozó Új Harmoniák Megformálásában.

  Ahogyan Évi írta: érdemes nagyon tudatosan figyelni arra, hogy mi az ami “mellbeüt”, ellenállást vált ki. Érdemes odafigyelni arra, hogy a testben és lélekben hol nyilvánul meg feszülés vagy fájdalom (vagy például figyelemfelhívó “lüktetés, belső kopogtatás”). Érdemes tudatosan fülelni-figyelni “befelé” (de ezt sem szabad erőltetni).
  Érdemes (most, halogatás nélkül) naponta többször egy kis nyugalmat keresni és “befelé figyelni”.
  Érdemes lehet akár meghatározni, hogy a nap mely részeiben csendesül el egy kicsit valaki, mikor szán néhány percet legalább a tudatos belső-figyelemre (ilyenkor a MEGTARTÓ is “elő tud készülni”, hogy akkor “Ő is Közel legyen”).
  Megjelenhet azonnal (vagy egy kicsit később) megértés arra, hogy hol milyen megakadás van (honnan ered, hogyan Rendezhető, milyen Kérés kinyilvánítása lehet továbbvezető).

  Fontos tudni, hogy a Kérés Felelősség. A Kérésre mindig érkezik válasz, megerősítés, és azt már a teremtőnek-magának kell tudatosan befogadni és bedolgozni az életébe. A Kérés után mindig MUNKA következik (megnyílik egy Új lehetőség, amely a Teljességhez közelebb vezethet).

  Most éppen egy olyan irányú különleges sors-Rendezés is folyamatban van, amelyben a korábban tudatosan vagy tudattalanul kimondott / tett “átkok” / megkötők, éket-formálók, életet-megnehezítők visszabontása is “KÉRHETŐ”. Ilyenkor a teremtő “megnyílik a MEGTARTÓI felé”, kinyilvánítja azt, hogy korábban megélhetett olyan élet-helyzeteket, amelyekben akarva vagy akaratlanul mások életét megnehezítő kiáradásai lehettek, és ezek a közelében élőkben (vagy akik felé irányult) akár máig is ható nehézségek forrásai is lehetnek. Egy általános kéréssel lehet kérni, hogy kerüljön a sorsban ELLENŐRZÉSRE, hogy volt-e ilyen Kiáradása a teremtőnek, és ha igen, a nehezítők minden érintettben kerüljenek visszabontásra és Rendezésre.
  Ilyenkor természetesen készül Feljegyzés a korábbi sors-nehezítő kiáradásról, és valamikor később valószínűleg majd megformálásra kerül egy olyan élet-szakasz, amikor az “okozó” (gyengébb, megerősítést igénylő) életrész a felszínre kerül, és egy tudatos ön-építésben megerősítésre kerül ez a (valószínűleg Fokozottan érzékeny, talán sérült) életrész. Ez is egy LEHETŐSÉG MOST, amivel nem csak a saját sorsán, hanem akár nagyon sokak sorsán is javíthat az, aki képes Felismerni ennek a lehetőségnek a fontosságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 1 =