2019.02.15.

Tegyünk rendet önmagunkban.

Test , lélek , szellem.

A testtel nincsen semmi gond, hiszen Ő a  kézzelfogható. Egy életre építjük fel aszerint, hogy mit szeretnénk kivetíteni a külvilágba, megélni, tanulni, rendezni. Varázslatosan szép rendszerben képes dolgozni, ha a lélek és a szellem is áthatja, és közös utat járnak be.

A test leképzése a világunk kapcsolati rendszerét mutatja.

A lélek, mivel fizikai síkon nem feltétlen látható mindenki számára, ezért már megfoghatatlanabb, és ezzel el is kezdődik a zavar.

A lélek, minták összessége. A tulajdonságainkat, hitrendszerünket, jellemünket határozza meg. Mondhatni, hogy őseink azon megtapasztalásainak formavilága, amelyre szükségünk van az életünkben. Minél nagyobb lélekminták vannak jelen a testünkhöz kötődve, annál közelebb vagyunk a nagyobb embercsoportok közös karmájának megéléhez, rendezéséhez. Nagyobb lélekmintákra csak úgy lehetett eddig szert tenni, ha valaki áldozatot tett közösségek felé.

No és erőszakkal, mert ez a világ ezt is megengedi. Megengedte eddig.

A különbség annyi, hogy az ádozatot őszintén tevő ember jellemben erős, tudja, hogy az áldozata mi célt szolgál.

Az erőszakos pedig el akar érni önmagának valami kegyelmet, égi jutalmat, ezért összezavarja a maga tudatlanságával a rendet.

A lélek, ha az egyedi sors nem teljesíti be a célját, meghal a testtel együtt. Ez a mi világunkban időbe kerül. A minták csatlakoznak élőkhöz, vagy a test mellett maradnak, amíg szét nem esnek darabokra. A Föld visszafogadja és megőrzi.

Hívhatjuk sejtemlékezetnek is.

Színek, formák, illatok, ízek adják össze.

Ha beteljesíti a sorsát és képes átalakítani hibás rendszereket jól működökké, kijavítani a kapott formákat és a nagyobb rendszerkhez igazítani, akkor viszont élő marad a test leválásakor is.

És ott a szellem, amely talán a legmegfoghatatlanabb. Tőle való az élet a test és a lélek számára.

HOgy melyik szellem uralja a testet és lelket?

És itt megjelennek a HÁzak, a KLánok, a Családok, a Nemzetségek. Hívhatja mindenki úgy, ahogy az ő fajtája szerint való. Ez a szint már a normál emberi agy határain kívül létezik.

13 Házról beszélhetünk jelen esetben, ha kibontjuk a Szellem működési rendjét. A 13. Családdal nyílt meg ez a világ, amelyben jelenleg vagyunk. Ezt kell kirendezni ahhoz, hogy változzon alapjaiban.

A Házak egyesítésével lehetne a Békét megvalósítani a világban.

A 13.Család a Fekete Özvegyé, őbelőle hajtott ki a jelenleg aktív, lélek formavilág. Ez csak egy információ volt az agy számára a tovább gondoláshoz önmagunkban.

Igazából csak kettő forrás az, amely a felszínen hat ránk.

A Lázadó és a Szelíd.

Ebben a világban mind a kettő életképes, és jó, ha jelen van, amíg működik az agresszív akarat energiája. Az nem mindegy, hogy mikor és mennyire működtetjük és milyen rendekben.

Még egy kérdés mára. Mi az életünk célja?

A tudás megszerzése, hogy a sorsunk működési rendjét megértsük, és a lelkünket úgy formáljuk, hogy Élet maradjon a test levetése után.

Mint amikor sok ember épít egy házat. Mindenki tesz hozzá. Követ farag, díszítő elemet tervez, téglát formáz, ablakot készít, tervez, stb… Mindenki mást tesz hozzá a készülő házhoz.

Van, akinek a munkája illik a többiekéhez, a Rendet kiegészíti, szebbé teszi. Az Ő munkáját elfogadják, beillesztik a készülő házba.

Van, aki csak önkényesen csinál valamit. Nem figyeli a többiek munkáját, kritizálja, máshogy akarja stb…

Az Ő munkája valószínüleg nem fog illeszkedni a többiekéhez és nem fogadják be a ház építésébe.

Ott kallódik valahol félredobva, és az idő enyészetévé válik.

Több Ház is épült az idők folyamán. Most sem Egy épül.

A kérdés az, hogy a mindenek felett lévő Szent Szellemhez melyik Ház tud elérni.

A kőművesek vajon jól ismerik és felismerik, hogy mikor hogyan kell változtatni?

Hogy melyik HÁzat kell ahhoz építeni, hogy az Ember valójában meglelje élete értelmét?

Boldog csak akkor lesz az ember lelke, ha végre beépülhet abba a HÁzba, amely Őt hazaemeli , amely a Szent Szellemhez vezeti. Addig csak keres és keres és keres. Önmagát, kapcsolatokat, felismeréseket. Hosszú hossző generációkon keresztül.

Ha végre választott az Ember és a hazavezető házat építi döntéseivel, vállalásaival, viselkedésével, jellemével, akkor szintről szintre kell haladnia a házban felfelé, hogy megismerje minden szinten önmaga egy részét. Felismerje és rendezze.

A Ház választás idejét éljük, megjönnek a lehetőségek, hogy értelmet adjunk életünknek.

Mára ennyi gondolat jutott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + 2 =