2019.01.25.

A mai nap nagyon erősen támogatja az elengedését a múlt árnyainak. Főleg azokból a mintákból eredő negatív töltéseket, amelyekről írtam az elmúlt időszakban. Bár ezeket nehéz már az idők folyamán fonódó események láncolata alatt meglelni, de itt vagyok és mondom a forrásokat 😊

Ezernyi módon lehet hozzájuk kötődni és onnan táplálni a hiányainkat. Ez év januárjában már nagy minták, erős források dobták felszínre saját megtapasztalásaikat. Legyen az jó vagy rossz.

Itt el kell mondanom, hogy tegnap estére a “Fekete özvegy” forrásmintájában a megdöbbenést lehetett érzékelni. A forrás minta az ANYA, aki az emberiséget a gyermekének érzi.

A “Fekete özvegy” az ő sérült énje, aki elszakította őt a gyermekektől. / ez így eléggé lesarkítva van, de talán az egyszerű lényeg ez/

A “Fekete özvegy” egyik leánya az amazon minta.

A sok tisztító munka elérte, hogy az ANYA, aki a maga paradicsomi kertjében elzárva élt, és a “Fekete özvegy” , aki magában hordja világunk összes fájdalmát és veszteségét, látja egymást, és ismét összekapcsolódnak.

Az ANYA meglátta a “Fekete özvegyben” a háborúkat, a kíméletlen pusztítást, az embertelenséget. Összeroskadt a fájdalomtól, messzire akart húzódni ismét. Ugyanakkor szinte azonnal észlelte a másik oldalt. A szeretetet, az összefogást, a békességre törekvést, az élet szikráit, amely képes begyógyítani a sebeket. Észlelte, hogy ez jóval erősebb, mint az egykori elszakadása pillanatában volt. Az ősi elszakadás pillanat, amikor elárulták őt először, még hagyott a szívében reményt, amit a hozzá visszatérő lelkekből olvasva meg is tartott.

Ez Reményt adott számára, hogy kitárja szívét és lelkét. Nem kerül már méreg a keringési rendszerébe.

Vagy ha igen, akkor lesznek Gyógyítók, akik segítik mindezt rendezni. Lesz Férfi, aki támaszt ad

Nem marad már egyedül.

Minderre támaszkodva, a mai nap gyógyulhat lelkünk. Engedjük el reménytelenségünkből fakadó hitrendszerünk. Adjunk esélyt a változásoknak.

Maradjunk EMBEREK, a jóság forrásaira támaszkodva.

Ebben az évben a január nagyon erős, és főleg a 2-el kezdődő napoknál. Képes kiléptetni az eddigi beszorult helyzeteinkből. Képes lezáratni hatalmas karmikus köröket. A sorsunk képes visszatérni hozzánk, hogy a jövőnket tisztábban lássuk, és határozottabban tudjuk formába önteni.

Februárban mindez megszilárdulhat. Mozgalmas hónap lesz fizikai szinten is, hogy az energia fókuszok át tudjanak mozdulni más területekre is az eddigiek helyett, hogy a látókörünkbe más is bekerülhessen, mint ami eddig volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük