2018.09.07.

Kissé szimbolikusan írok most. Bár sokat használok szimbolikákat, mert a szellemi tér történéseit nem nagyon lehet másképpen leírni. Pontosan ezért van sokféle szellemi üzenet is. Ufós, csillaghajós, hüllős stb… Ezek mind szimbolikák, amelyek a belső világunk és a szellemi tér folyamatait írják le.

Az ősanya minta rendezése zajlik. Ez mindenki legbölcsebb mintájának rendezését takarja. Olyan mintha egy család legidősebb nőtagjának a sorsát tennék rendbe, az érzelmi blokkjait oldanák ki, és a leány gyermekeket összebékítenék ővele, hogy kölcsönösen figyeljék, értsék, tiszteljék és segítsék egymást.

A leány gyermekek társmintáit ANYA rendezi, ha az övé már megfelelő alapokon nyugszik. A gond akkor van, ha a legbölcsebb nő minta társtalan, vagy társas magányban létezik.

A leányok ilyenkor szintén nem találják társukat, akik mellett pont azt élik meg, amit egy valós kapcsolat hordoz magában.

Lehet keresgélni a mitológiában, hogy önmagunk helyzetét jobban be tudjuk mérni.

A görög mitológia elég jól összeszedte az őt megelőző kultúrák történeteit, érdemes az ott megszemélyesített erőket, mintákat nézni, hogy melyik érint meg minket. Ezek benne vannak az auránkban mint ős programok, amelyek iránytják a jellemünket, viselkedéseinket, és ugyanakkor akadályoznak is minket. Az idők folyamán megkövülésekké váltak. A kövületek belseje élő energia, de nem tud már nagyon mozdulni, beragadt a szerepébe.

Gyerekként nagyon féltem a szobroktól, amelyek 1 méternél nagyobbak voltak. (most is, csak már nem futok el, kivárok pár percig 😊 ) Páni félelem fogott el. Azt gondoltam, hogy élnek, engem figyelnek.

Sok időbe tellett, mire megértettem, hogy a bennem élő megkövült minta zaklat ennyire.

A pánikbetegségek és allergiák oka mindig a bennünk élő mintáknál keresendő.

Félelelmet gerjeszt az egyik részünk, ellenállunk, mert lélekben már erősek vagyunk viszonylag, de még nem elég bölcsek, és a dacolásunk kiváltja a pánikok, a felfokozott félelmet.

DE térjünk vissza a megkövült ős mintákhoz, mert most ővelük van dolgunk.

Eleve ha a testünk kövesedésre hajlamos, meszesedik bárhol, sokat veszít a rugalmasságunk, leállt folyamataink vannak, akkor gyanakodhatunk a megkövült ősmintára.

A folyamatot érdemes visszavezetni a nem működő helyzeteinkből. Keresni hozzá mitológiai alakot, akinek hasonló volt problémája, a meg nem élt élethelyzete.

Mit tudunk ezzel kezdeni?

Ezt átgondolni, belehelyezkedni és újra és újragondolni a történetet addig, amíg más megoldást nem tudunk kihozni.

Meditációban magunk elé kérni az ő mintáját, és feltörni a burkot.

A cselekvés világában pedig megvalósítani azt, amitől félünk.

Annyiszor, ahányszor még ott az ellenállás bennünk.

Amikor feltörik a burok, akkor erő szabadul fel, amely addig a “zárt palackban” volt rejtve. Valami olyasmi, mint a Múmia filmben a szarkofágba zárt erő. Amikor kiszabadul, akkor még pusztít az őserő, de az élő ember megzabolázza.

Az őserőt hordozó ember fél önmagától, az erejétől. Elfojtja, ellenkezőleg működteti mint kellene, önmagát pusztítja vele. Ahogy zajlik a sorsa, megtanulja kezelni, letisztul a jelleme, a látásmódja változik, megérti a kapcsolatai mibenlétét, a sors mozgásának rendjét. És ekkor az erőt is tudja már önmagán keresztül lágyan, finoman kezelni. Akinél őserő van, ott a “szobor” elengedi lassanként az erőt. Ha az ember, akinél ez jelen van, felkészült rá.

Ma egy olyan nap van, amikor az erő megmutatja magát általunk. Összefoglalja azt a minőséget, amit felhasználhatunk a továbbiakban.

Figyeljünk a mellkasunkra. Ne feszüljön.

Amikor az egész testben ott a bizsergés, a hullámzás,  akkor tudhatjuk, hogy “Áradunk”. Finoman és lágyan. Amikor megszűnik, akkor ellenálunk valaminek, valakinek.

2018.09.07.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Köszönöm szépen!
  Le tudom vonni talán de most elég zilált vagyok s talán tévedhetek.
  Egyesültünk a férfivel, aztán mindketten utnak indultunk . Az árva gyermek mintám (valoban kényszeres kapcsolatkereső) ezekszerint egyesült a bölcs nővel a lelkemben. A Férfi édesanyja korán meghalt ha jol tudom, őt talán a mamája nevelte fel tehát valoban árva valamilyen szinten. Tehát oldodott egy karma, kiegyenlitödtek az enegiák. Tehát innentől lehetséges az hogy a Férfi is én is utnak indultunk és keressük a kapcsolodást akkor valoban fizikai sikon is végre összejövünk? Tini koromban szószerint jártam bulizni a tilalom ellenére, és valoban gyülölt idegen lettem itthon anyám szemében. Az otthon csak fizikailag maradt meg mint lakás, s rossz kapcsolatokba mentem bele egy fikarcnyi szeretetért, de nem kaptam meg sehonnan.

  1. Hát végül is a helyzeted okát felfejtetted. Annyit kell még eldöntened magadban, hogy igazából az sem fontos, hogy Ő legyen a társ. Olyan férfi legyen a társad, akivel szabad lélekkel, kölcsönös tisztelettel és figyelemmel tudjatok egymáshoz igazodni. Add meg a sorsnak a teljes rendezés lehetőségét. Név és cím nélkül 🙂

 2. Kedves Évi!

  Hetek óta lehangolt és szomorkás vagyok, a fognövesztést minden nap csinálom de még nem nő 🙂 Azért nem adom fel.
  Időközben kb egy honapja elkezdtem karmát oldani azzal a Férfivel akivel jo lenne összejönni,…hátha
  Sokszor álmodtam vele de most nagyon furcsa volt.
  Álmomban ő volt a barátaival egy bandában, a barátai is furák voltak meg ő is nem ugy néztek ki mint élőben. Én valami buliban voltam amire nem emlékszem de a kulcsomat elhagytam és nem tudtam hova menni. A városban éjszaka volt és sötét és én ott bolyongtam sirva, az égen egy helikopterhez hasonlo valami lebegett “mint ha az ürben lenne” és az emberek menekültek bujkáltak. Egy idős asszony jött akit nem ismertem belémkarolt és magával vitt az otthonába. Kiderült hogy a pasi is a barátaival nála talált menedéket. A nő a férjével élt, figyelt de nem beszélgettek velem. A pasival összejöttem álmomban egymást ölelve aludtunk el, átjöttek az érzései hogy szeret, aztán én mentem zuhanyozni lopakodva h meg ne lásson az idős házaspár, megláttam egy monitort és levelet irtam az asszonynak. Valami ilyesmit hogy -Köszönöm hogy befogadtál amikor nem volt hova mennem, és enni adtál amikor senki sem törödött velem… a levél hosszu volt álmomban de már csak ennyire emlékszem. Aztán a kapualljban álltam a pasi meszebb a barátaival és én szomoru voltam miért nem jön oda hozzám v hiv maguk közé, közben láttam egy időben az idős házaspárt is bent a lakásban, az asszony férje mesélte valakinek hogy a felesége elolvasta a levelemet és “megkönnyezte” Aztán felébredtem és még kb két orán át forgolodtam sirva nem tudtam abbahagyni, veszteség szomoruság fájdalom érzés van bennem. Mit jelenthetett ez az álom?

  1. Ez az álom olyasmit mutat meg, hogy lelked egyik női mintája túl lazán kezelt helyzeteket. A buli mutatja ezt. Ez vezetett oda, hogy elveszítetted az Otthonhoz, a gyökereidhez való kapcsolatodat. A kulcs elvesztése mutatja. Onnantól idegenként kezeltek. A férfi és a bandája, ők egynek számítanak, de közülük csak egyikükkel egyesültél, a többiekkel nem. Az idős asszony mintája befogadott és otthont adott. Gondozott téged az árva gyerek szindrómában. Ott találkoztál más árvákkal is. A bölcs női mintád felé kifejezted a háládat, hogy tudod mit tett veled, és elindultál egy úton, keresve tovább a gyökereidet. A férfi is elindult a társaival, ők együtt teszik ki azt, akit most ismersz. Megérintetted önmagadban a kényszeres kapcsolódásod magját, amely egy elveszett állapotodban született. Visszaadtad a téged segítő bölcs női mintának a hálát és a szeretetet. A következtetést szerintem le tudod vonni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük