2018.06.13.

A mai nap ismét mérlegelő energiákkal bír.

Gyorsan leírom pár gondolattal, hogy tudjatok vele dolgozni.

Megjön a helyzet bármi módon. Akár egy tilosban való átmenet az utcán…

Kinek kinek mit szimbolizál saját ördögi köre.

Kinek kinek aszerint, hogy lelkének mi a karmája, hol volt az anyagba bukás.

Van, akinek az idő.

Van, akinek önmagával való bánásmód.

Van, akinek másokhoz való viszonya.

Mindenesetre legyünk figyelmesek. NÉzzünk körül, mielőtt döntünk, szólunk, lépünk.

Nézzük meg az embereket, kérjünk segítséget a szellemi térből, mely szerint “legyen minden úgy, ahogy mindenki számára a lehető legjobb”, ne engedjünk a lustaságnak, legyünk figyelmesek és sorolhatnám még.

Nagyon ősi ördögi körökből szabadulhat ki a lelkünk. Gondolom észrevettétek, hogy az elmúlt évek alatt gyorsult az ördögi körök fordulási ideje. Régebben évekig készült elő, a testünk is igazodott, megtörtént, mérlegelés történt és ezek szerint ment tovább sors.

Mindez felgyorsult az évek alatt, mert egyre belsőbb, kisebb körben futottunk az oldásaink, megértéseink után, elött….. A testünk nem is tudta követni. Hiába a szellemi letisztulás, a testben nem tud az átalakulás ilyen gyorsan végbe menni.

A folyamat tegnap már elindult.

Lassan járj, tovább érsz.

Ez a mai nap igazsága.

 

2018.06.13.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet, hogy valaki(k) tényleg nézi a szemeken keresztül? Velem is történt hasonló nem is olyan régen.

  2. Szia Évi! Én a kisfiammal kapcsolatban szeretnék mesélni. 11 éves és nem tudom mire vélni a viselkedését. Elmondani nehéz,lehet butaságnak fog tünni, de volt,hogy sirva ébredt álmából,és azt mondta ,hogy ki kell simitgatnia valami utat amin autók mennek mert össze fog ütközni a két autó. A fura,hogy ezt már éber állapotban is átélte,azt mondta nem érzi jól magaát pánik szerűen reagált mondta,hogy látja magában ismét ugyanazt és ki kell simitania az utat mert össze fognak ütközni. Próbáltam megnyugtatni bátoritottam,hogy meg tudja oldani nyugodjon meg. Egy ideje már nem jelzi,hogy történne ilyesmi. Viszont mostanában mindentől fél aminek szeme van,szóval játékokat ,porcelán figurákat el kell forditani éjszaka mert zavarja.Lehet nagy butaságot írtam itt most le,de mivel elvileg nekem is vannak képességeim,igy felmerült bennem,hogy nem e valami képesség van e benne is amit még nem tud megérteni elmagyarázni. Válaszod elöre is köszönöm.

    1. Szia Mara! Ez egyáltalán nem butaság, pláne ha ennyi idős korában még ilyen erős benne. Álomban az agyunk szimbólumokat köt a tudattalan térben lejátszódó folyamatokhoz. Az autó vezetés az emberi sorsban való “közlekedésünket” szimbolizálja, ahogy viszonyulunk másokhoz, ahogy betartjuk a közösségben élés, mozgás rendjét. Az autó a fizikai testünk meghosszabbítása. Amikor ő ezt látja, akkor a jövőt érzékeli, és a mostani állapotot. Ez egyfajta látás. Megérzi, ha probléma közeledik, mert mondjuk két olyan ember találkozik, akik összevesznek, ahelyett, hogy megoldanák a helyzetet. Mivel a jelenben látja a jövőt, ezért a jelenben tud utakat szétvezetni, későbbre programozni a találkozást, olyan mellékútra küldeni a szereplőket, ahol tanulnak még ezt azt. Azért sír mert nincs tudatos eszköz a kezében, csak érzi a súlyát, hogy tennie kellene valamit. A tudattalan énje intézkedik, de ő ezt az infót agyban nem kapja meg. Ezért emberként vergődik. A szem is ehhez kapcsolódik. “valaki figyel” És fél, hogy mivel nem tudja megoldani a reá bízott feladatot, ezért elbukik a szellemi vizsgákon. Ha nem látják, akkor a kudarcait sem látják. Mindenképpen kell ezzel valamit kezdeni, mert el fog rejtőzni. Az ilyen képességű gyerekek jó programozók lehetnek, ott megtanulják miképpen lehet átprogramozni akár emberi sorsokat is. Vagy mérnökként is kihozhatja magából ezt a képességet a külvilágba. De talán most olyan játékok kellenének számára, ahol sikeresen eljátszhatná a problémát. Vagy kirajzolná magából. A lélek, ha kivezetik a külvilágba a kéz vagy a hang által a sajátosságait, akkor az agy is megtanulja, hogyan kell kezelni, megoldani egy belső képesség általi problémát. Kell a visszaigazolás a külvilágból, hogy sikerült. Ezt azért tudom biztosan mondani, mert nekem is van ilyen belső tulajdonságom. Mivel én már elég idős vagyok, sok év sorsátalakító munkájának az eredményeit az agyam látja, összegzi. Ezért már tudatosan használom. De gyerekként csak szenvedést hozott, kudarcélmény, tehetetlen vergődést. Jó, hogy leírtad ezt, mert azt gondolom, sok kisgyermekes családban vannak hasonló gondok mostanság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük