2018.06.11.

A mai nap az átláthatóságé.

Olyan energia támogatja a mai napot, amivel jobban láthatjuk saját sorsunk akadályait, az általunk állított akadályokat. Az ÜvegFalat, amely mára már nem kőből van, hanem üvegből. De a Fal még ott van.

Viszont ma láthatjuk, hogy mi is van a túloldalon.

Itt térjünk ismét vissza 3-4 éves korunkhoz, amely megfelel az emberiség hajnalának korszakával, és lelkünk azon béli törésének.

Ezt az állapotot láthatjuk a Túloldalon.

Ezt láthatjuk gyermekeink jelen sorsában is.

Ennek fájdalmát és tehetetlenségét érezhetjük ott belül.

És ezt oldhatjuk fel, mert 3-4 éves lényünk kap ma energiát, erőt, hogy továbblépjen a befagyott állapotából.

Ha fáj, sírjunk.

Ha fáj, beszéljünk róla, bármilyen emlék is merül fel, mert 4 éves korunk fájdalmainak maradványai keresnek rólunk szabadulási utat.

Lehet ez valakinél emlékezetes törés volt.

Lehet egy elhangzott mondat, amely mint a hipnózis bekódolt szavai, indítanak programokat.

Nem feltétlen kell emlékezni a történetre, mert az agy amúgy is szeret eltemetni olyasmiket, amivel nem akar szembenézni.

És útközben sok mindent megértettünk már. Az energiák az érzelmeinket segítik tisztára mosni, ha  a gondolataink egyszerűen letisztultak már mára a kérdéskör probléma halmazában.

Mint észrevehettétek, hiába vannak nagy felismeréseink, gondolati rendünk, az érzelmeink ha ezt nem tudják követni, akkor nem tudunk szabadulni az ördögi körökből. Ha az érzelmeink is letisztulnak, nincs már bennünk övérvényesítés, bosszú, harag, düh hanem csak békés megoldás keresés, akkor nyílik meg az átjáró az ördögi körből.

Ha a gondolatok már megértettek mindent, de az érzelmek még fájdalmasak, dühöngőek, akkor van már ÜvegFal a jelen és a múlt vagy jövő, a túloldal térideje között.

A mostani energiák az érzelmeinket fogják rendezni, és ezzel az ÜvegFalat lebontani.

És ezt nem lehet erőszakkal megtenni.

Ez a fejlődési folyamatunk természetes része, amit nem lehet siettetni, mert sok ember közös játszmája.

Ami ma letisztázunk önmagunkban, az egy fontos építőköve lélekfájdalmaink begyógyításának.

A tiszta, békés ERŐ legyen velünk, veletek és velem.

2018.06.11.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Évi!

  Most uj oldásba fogtam bele. A szuvas fogaimat probálom helyreállitani, a hiányzokat visszanöveszteni. Ez régota foglalkoztat de nem kisérleteztem vele hiszen ott a hiedelem (Mondhatni csoportos hiedelem?) hogy a fogakat nem lehet visszanöveszteni meggyogyitani csak úgy. Na tegnap délután erre a gondolatra iszonyú migrénem lett a semmiből, nem vagyok fejfájós, migrénes meg pláne nem. Nyápic se de folyt a könnyem ugy fájt. Elkezdtem oldani 20 perc alatt szinte nullára csökkent, később teljesen elmult.
  Éjjel elkezdtem oldani, valamint lehivni a morfogenetikus mezőböl a telejesen ép és egészséges fogsor “mintáját”. És megint tök fura álom jött.
  Meg akartam halni én kértem hogy öljenek meg. Ültem egy széken és egy mögöttem állo férfi kétszer fejbe lött közelről a tarkóm két oldalárol a fejem teteje felé. Nem fájt és nem haltam meg, de onnantol az álmomban végig nem mertem a hajamhoz se nyulni mert tudtam hogy ott vannak a sebek és a fejemben a golyók. Később ez a férfi és még sok másik egy futoszalagra volt láncolva (zöld poloban volt mind) én mentettem meg őket aztán menekültünk futottunk.
  Aztán feljött hogy anyukám még fiatalabb volt és tudott járni, hozott nekem valahonnan levest, amit én ügyetlenül a laptopomra boritottam de mégis őt gyűlöltem érte. Valahova elkisértem őt és másik uton kellett menni mert ő igy akarta és én ezért is gyülöltem, bement egy mosdoba ahol én kint vártam és két férfi addig megkörnyékezett ezért is őt hibáztattam. Hatalmas harag volt bennem iránta álmomban.
  Később itthon voltam és a nyitott ablakon át jött egy román árus csapat (bóvlikat árultak drágán és átverték az embereket) benéztek és húzgálták a függönyt mondván ha nem veszek semmit letépik, Kiszaladtam az ajto elé h hivom a rendöröket közben egy szőke hosszuhaju öszes szakállu férfi állta az utjukat ahogy jöttek volna be, ő volt a szomszédom bár sose láttam. Mondtam nekik hogy probáltak hamis aranyékszerekkel átverni hiába volt tiz éve én nem felejtem el. LEnéztem a kezemben egy ezüst férfi karlánc volt amit elejtettem le a fübe és szaladtam utána keresgélni
  Mit jelenthetett a migrénem után ez az álom hogy fejbelőttek? Meg az hogy ennyire gyülöltem az anyámat és őt hibáztattam mindenért? És megint az ablak meg a függöny, bár abbol arra tippelek hogy azért félek megmutatni önmagamat mert kihasználnak és átvernek. Erre az egyre rájöttem 🙂

  1. Hát ez elég komplett csomag 🙂 A fogak a gyökereikhez kapcsolódó idegpályáikkal eljutnak mindenhová a testbe. Remélem fogorvos nem olvassa ezt a mondatot 🙂 Amikor elkezded a fogad gyógyítani a szellemi térben, akkor megmozdítasz minden sötét erőt. Gondolom ez váltotta ki a migrént, amely egy görcsös állapotot mutat. Ragaszkodni valamihez, amihez ragaszkodni tulajdonképpen megfertőzi az életed. Álomban meghalni a változás. Valamit lezárni elengedni. Mondjuk azt, amihez görcsösen ragaszkodsz és blokkolja a sorsod. Ha fejbe lőnek, akkor fémet juttatnak a szellemi teredbe. Valami fémeset, ami megszakít egy benned lévő, idegpályáidon áramló információs rendszert. Mondjuk azt, ami blokkolja a sorsod. Olyan gondolatok, amik gátolnak. A fém mindig megakadályoz valamit. És hát te kérted, mert kérted a fogaid problémáinak oldását. Téged megmentettek, hogy aztán te is meg tudd menteni őket. Tehát egymást fogják benned férfi és női minták görcsösen. Anyud táplálna, de nem fogadod el tőle. Utat mutatna, de te másfelé mennél. Úgy érzed nem vigyázott rád eléggé. Ezek az érzések ott vannak benned, a lázadó tinédzser érzései. Vagy mivel most a kisgyermekkor sérülései vannak fent, ezért akkor rögzített minták ezek. A dacos kisgyereké. És hát van egy téged védő férfi mintád. Bár lehet ő jobban véd téged , mint kellene.

   1. Valóban annyira ártalmasak a fémbetétes pótlások, és ha igen, hogyan, mit tudsz erről? Köszi!

    1. Nekem is van három amalgám tömésem…. Ha sikerül esetleg a gyógyitás ki fog löködni?

    2. Ez mind egyénfüggő nehéz általánosságban ezt a kérdés megválaszolni. Ami velünk történik mindig jó és rossz egyszerre. Sok fémbetétes pótlás nélkül az ember rosszabb helyzetbe kerül a testével, és a hozzá tartozó élet helyzettel. De ha megtanulta tudatosan kezelni az élethelyzetét, onnantól akadály lesz a testében lévő fém. De még egyszer mondom, minden esetet meg kell nézni önmagában, hogy erre lehessen válaszolni.

   2. Köszönöm szépen 🙂 Akkor elindult a folyamat, kitartó leszek és addig csinálom mig valoban nem látom a fizikaiban is a szép egészséges fogaimat, addigra biztosan a sok negativ dolog is feltisztul és ha sikerül ezzel rengeteg dolgot megoldok a sorsomban 🙂 A dacos kisgyerek és hogy nem vigyázott rám anyám (nem kaptam szeretet fizikailag ölelés babusgatás kislányom semmi…) Teljesen igaz itt van bennem ez az örök tüske, remélem ez is kitisztul majd, mert komoly alapja annak hogy nincs önbecsülésem és nem tudok szerető párt bevonzani. Bár a multkori oldás h másokat hibáztattam de én vagyok a felelős már nem tölt el haraggal senki felé, de még talán ezek a tudatalattimbol letisztulo maradványok, engedem menjenek csak 🙂

    1. Ezelőtt 1 évvel ez még lehetetlen vállalkozás lett volna. Energiát eképpen átalakítani nem lehetett, mert ez a fajta tudás nagyon mélyen rejlik a közös emlékezet kútjában, és sok réteg takarta el. A tisztítások miatt sok energia szabadult fel, ezért azt mondom, hogy vidd tovább a folyamatot, és ha sikert érsz el, akkor írjad le nekünk. Azt viszont tudnod kell, hogy önmagad kútjának is a mélyére kell hatolnod és még kell rendezned, alakítanod, tudatosodnod, hogy célba érj. Nagy kitartás és idő kell hozzá ebben a világban. De tedd, ha megjött erre a vágy. A fém sokáig tartóelem, aztán akadály. Én az amalgám töméseket kicseréltettem, mert éreztem, hogy az már nekem nagyon nem jó. A testben lévő fémek sokat tudnak segíteni, de csak egy meghatározott ideig. Ha lejárt az idejük, akkor megmerevítik az ember sorsában azt a részt, amely a szervhez tartozik.

     1. Köszönöm!
      Hát én rettegek a fogorvostol a vértől az injekciotol is évek ota nem voltam orvosnál és gyogyszer fobiám is van, mindent gyogynövényekkel vitaminokkal, energiával, oldok meg De meg nem tudnám mondani utoljára mikor voltam beteg. Kivéve a fogfájást mert akkor már muszáj volt menni.
      Érdekességképpen nekem az a fura hogy még másodikos koromban (most 35 éves vagyok) az iskolafogászaton tettek 4 darab amalgám tömést négy fogamba. Ez ha a bölcsesség fogat is beleszámoljuk (nekem nagyon korán kinöttek) Mind a négy oldalon a harmadik fog a bölcsességet is beleszámitva kivülről befelé. Azóta egyet ki kellett huzni még három maradt. Furának tartottam egyébként mindig hogy ilyen meghatározott mintában kaptam a töméseket. Csinálni fogom és remélem sikerül és kilöki lassan a fogam ahogy gyogyul, bár nem tudom mert azért kb 25 éve ott vannak, de reménykedem. Azt jol gondolom hogy ha sikerül akkor a blokkjaim javát is kioldom magambol ha már az egész testtel összefügg?

     2. Én meg hagytam magam rábeszélni a fogorvos által a fémbetétes porcelánra, pedig határozottan éreztem, hogy nem azt kellene, és érzem azóta is, hogy ‘valamiért’ nem jó. Esetleg valami ötleted, hogyan lehetne közömbösíteni – nem kevés pénzről van szó, a beavatkozásról nem is beszélve – vagy egyetlen megoldás, hogy amint tudom, lecseréltetem?
      (Időjárásra időnként lüktet is, meg pl. Pest belvárosában, lehet a mindenféle sugárzás miatt? FreeWifis területeken amúgy sem nagyon tudok megmaradni).

     3. Egy kedves, hozzá értő ismerősöm segített ez ügyben. “A fémmentes hidak anyaga cirkonium lehet és az nagyon jó minőségű.Szerintem az egyik pillérfoga,ami időjárásra bejelez- valószínűleg a csiszoláskor történt foganyag veszteséget viseli nehezen- ,ha nem gyökér kezelt fogról van szó,megnyugodhat a foga,ha mégsem, gy.kezelni kell és gy.tömni.Frissen felhelyezett pótlások még nagyon sokáig(akár hónapokig!)is érzékenyek maradhatnak.A fémtartalomnak ilyen vonatkozásban nincs jelentősége.A cirkon hidak alatt is lehetnek panaszai a pácienseknek. Viszont fémmentes és nagyon szépen kidolgozott pótlások készülnek ebből.A sugárzásokról nem tudok nyilatkozni,kicsi az esély,hogy emiatt érzi a lüktetést. ” Én Évi a te esetedben azt látom, hogy hagyd a fogaidat így, ahogy most van. Az érzékenység el fog múlni, és ez a fajta fémbetétes pótlás inkább segít most neked. Ahány ember, ahány éppen megélt időszak, mind mind más és más a jó vagy rossz. Ami ma még jó, lehet, hogy holnap már gátol. Amit ma rossznak hiszünk, lehet éppen az a legnagyobb segítségünk hosszú távon.

 2. Ez csodálatos volt ės nagyon Igaz!!!!
  Pont ahova születtem hely ,ott voltam tegnap ės 3-4 ėves korig tudok csak vissza emlėkezni. Mėg csak ma fogom feldolgozni a tegnapot… Fantasztikus ez az áramlat amit te kėpviselsz!
  Hálás köszönetem Csoda Ėvi!

  1. Köszönöm a szavaid. De Csoda nem vagyok 🙂 CSak egy ember, aki keres és keres és keres…. és mindazt amit talál, szeretné tovább adni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük