2018.05.07.

Ez a hét egy összefoglaló hét.

Mit is foglalunk össze?

Az emberiség fejlődésének egyik célja:

  • az egyedi ember meglelje saját elégedett nyugalmát. Képes tenni önmagáért, saját sebeit begyógyítja, óvja testét és lelkét. Rossz esetben önző és egoista ember, bár lehet, hogy cégigazgatóként nagyon humánusan, rugalmasan képviseli a cég és az emberei érdekét.
  • az egyedi ember a családjában minden irányba békességet és örömet tudj vinni. Szüleit , őseit tiszteli, elfogadja, párjához kölcsönösen igazodik, gyermekeik felelősen szereti és neveli. pl.  az a nő, aki csak a családjának él. Az a férfi, aki a családja érdekét nézi minden körülmények között. Rossz esetben másokkal nem foglalkozik, a Földet pusztítja maga körül.
  • az egyedi ember egy nagyobb családban, akár baráti, akár munka, akár helyi szinten úgy érezze, a többiek a családtagjai, egymásért önzetlenül tesznek. De lehet ez egy népcsoportban, lélekcsoportban megélt helyzet is. Felelős döntéseket hoz, számításba veszi a többiek korlátait, lehetőségeit, öröm és probléma forrásait. Segít, ha kérik, és elfogadja a segítséget. Együtt érez, együttműködik. Apostoli program. Ha mindez rosszul működik, akkor faji gyűlölködés, szolgaság, hitbéli gyűlölködések fakadnak. Vagy hatalmi kiélések, másokból való élősködés.
  • az egyedi ember Föld, emberiségnyi szinten megélt felelőssége. Képes a döntéseit, saját jólétét alárendelni egy nagyobb, magasabb szintű érdeknek. A Jézusi program. Ha rosszul működik, akkor az egyedi ember belebetegszik, önmagát pusztítja el mártírként.
  • Az egyedi ember univerzális tudata. Megéli minden pillanatában, hogy az univerzum benne létezik, és ahogy él, beszél, viselkedik, az univerzum kifejeződése. Erről most nem beszélnénk, mert jelenleg nem játszik szerepet. Vannak, akik pillanatokra el tudják érni ezt a szintet, de a máshol fellépő hiány visszarántja.

Ezekből a most időszakában az első 4 a fontos. Az alapja mindennek, főleg annak, hogy boldog, elégedett emberré váljunk. Ez egy nagy energiakör, amely visszahozza mindazt, ami a sorsunk ereje, sava borsa lenne. Nem mindenkinek kell a 4-et egybeolvasztania önmagában rendezetten. Van, akinek elég 1 sarokkő rendbetétele.  Ez a sorsunkba van kódolva. De a mostani időszakban az is előfordul, hogy valakinek csak 2 sarokkő rendezése volt a sorsába írva, de el tudta kezdeni a következő rendezését is. Közben pedig a testét is tudta rendezni. Ő újabb sorsot kapott.

Hogy melyik nem erős a 4 közül, hol a gyenge pontunk, ahol az energiakör kifolyik, azt kellene megvizsgálni önmagunkban.

Mindemellett az is ott van, hogy élethelyzetekben nem mindegy, hogy melyik szintet részesítjük előnyben. Legideálisabb esetben a 4 szint tökéletesen illeszkedik egymáshoz, ekkor képes az ember kilépni univerzális létezésbe. Addig valahol túlzásba esik, valamit nem gyakorol, vagy a döntéseit nem a jó szinten hozza meg. Vagy nem néz szembe a félelmeivel, és körbe-körbe jár valamelyik alapkőnél.

Ezeken belül is működik a káosz és a tiszta rész. A káosz a hordozott félelem, fájdalom, amivel nem nézünk szembe. Ilyenkor körbe-körbe járunk, máshol túlzásba esünk, kompenzáljuk a hiányt.

Egy történelmi példa. Savonarola a  emberiségért végzett misztériumában kiirtotta az értéket is. Önmagát is. Ő nagyban játszott, a 4. alapkőnél indította el a sorsát,  de 2 alapkőnél is elbukott. Meg is hozta a sötét középkort, ahol ismét lépésről lépésre kellett felépíteni, tisztogatni , őrizni a szeretet alkotásait, a természet szépségét. Akinek a sorsában 2-nél több alapkő rendezése van kódolva, ő kihat az emberiség történetére is.

Az egyedi ember valamelyik sarokkőről indul el a 4 közül. Onnan kell felépíteni, megtisztogatni a többit is. 4 sarokkő, ahol nyílnak utak, körök. A 4 szint, amit meg kell tisztítani, és a maga tisztaságában működtetni, tanítani.

Van, aki az emberiségnyi léptékből indul, őnála valószínűleg az önmagáért való kiállás a sehol sincs kategóriában van. Van, aki csak önmagával törődik, neki nagy feladat lesz felvállalni mások fájdalmait, velük együtt megoldani a saját léleksérüléseit.

A 4 sarokkő, és ennek káoszos és tiszta részei, amelyet a héten bejárhatunk, főleg ott, ahol a legtöbb kihívásunk volt. Aki szépen összeillesztette, bejárhatóvá tette a saját kockáját, ő kitárhatja a szárnyát, hogy az univerzális létet kezdje tanulni, ahol másfajta illeszkedés, és energia bejárás működik.

Még annyit elmondanék, amit az éjjel nagyon erősen hallottam.

LaNoLi, az bennem élő univerzális lény fejtegette az éjjel az energiakörök mibenlétét, csak úgy zengett tőle az elmém:

„Az emberek fel sem tudják fogni, micsoda erő rejlik bennük. A szeretet olyan kötelék lenne, amely átfűz mindent a létezés minden szintjén. Ha a sötétség káoszát kitakarítják a lelkükből, akkor az ERŐ tiszta hangjai mindent a helyére illesztene egy pillanat alatt. Legyen annak bármely kis kockája, bármelyik dimenziós térben. De elég egy kevés, villanásnyi „nem szeretet” és máris borul minden. ”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük