2018.05.04.

A mai nap a pasztell színeké és a finom energiáké. A szürke, fémes jelleg is megjelenik, de szemcsésen vonja be az aurát.

Éppen ezért a türelem, és a figyelem hozza el a megoldásokat. A kapkodás, azonnali elvárás azonnal visszaüt és késlelteti mindazt, amit sürgetnénk.

Ma megláthatjuk, hogy mindennek megvan a maga ideje.

Tegnap olyan nagy volumenű dolgok kaptak energiát akár a látható, akár a nem látható térben, amelyek a jövőt formálják meg aszerint, hogy sorsunkban mi a legfontosabb elérendő célunk. Mindez a karma oldások eredménye. És annak, hogy az utolsó években sok olyan ember halt meg, akik a túloldalról komoly segítséget adnak lélekcsaládoknak.

Ma lassúbb, minőségi energiák formálódnak. Ez olyan, mintha egy barack szín lágyan bele ívelne egy merevebb mértani formába, és meglágyítja. Ezek a lágy ívek blokkolják  a nagyobbak mozgását, rögzítik a teret.

Éppen ezért ha valakiben túl sok önmagához képest az akarat, a keménység, a durvaság, ő ott fennakad, nem sikerülnek a dolgai, lerombol olyasmit, amit addig szépen felépített.

Éppen ezért hozzuk felszínre ma a kedves énünket, a türelmeset, amely pontosan tudja, hogy amit siettetünk, az elmegy tőlünk. Az idő és az elfogadás, ma nekünk dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük