2018.05.03.

Ma a gyorsabb energiáknak kedvez minden. Az önmaga előtt rohanó ember, aki képes egyszerre több mindennel foglalkozni, ő ma haladni tud. A lassabb, kivárós embereknek pedig meg kell állni, és engedni a gyorsabb gondolkodásúakat haladni.

Ez olyan, mint amikor a közlekedésben a gyalogosnak van mindig átkelési joga a zebrán az autóval szemben. De ma jobban jár a gyalogos, ha elengedi az autót. Mert az autós az energiák miatt haladni akar.

Bennünk is vannak gyorsabb személyiségrészek, és kivárósabbak. A türelmetlen énünknek lesz ma előnye. A környezetünkben is így van ez.

Hogy mindez miért van?

A gyorsabb minták tudnak néha felpörgetni történéseket.

Mint amikor az agyagot felteszik a korongra, és beindul a pörgés, hogy megformálódjon az agyag. Gyors, határozott és precíz pillanatok. Ma kiformálódhat a jövő egy alapköve.

Lehet, csak információhoz jutunk, lehet, hogy meg is történik.

Természetesen itt is igaz, hogy a túlzásba vitt kapkodás akadállyá válik.

Az ilyen napokon összeáll bennünk egy kép önmagunkról és éppen ezért a jövőnkről.

Érdemes ma kapkodni a lábacskánk.

Főleg azért, mert az elmúlt héten olyan idegpályák kerültek tisztítás alá, amelyek a lábunkra hatottak ki. Érintve voltak a fogak, a medence és ennek eredményeképpen a lábak.

Nagyon megerősödött két fajta jelleg problémája. Az egyik fajta jelleg legjobb képviselői manapság a természeti népek, régebben, amíg tönkre nem tették őket, addig az indiánok. Kárpát medencében is élnek sokan belőlük.

Ők az élőtér fenntartói. Erős a kapcsolatuk a Föld hálóval. Még Egyiptomban látni lehet a nyomukat. Félig ember, félig egy másik lény. Képesek volt hol ilyen, hol olyan alakban jelen lenni, nem volt erős a fizikai testkép tudatuk.

Ahogy erősödött a testkép tudat, ahogy keveredtek emberekkel, úgy veszett el az átalakuló képesség. Mint ahogy más fajoknál is. Minden faj beépül az emberi genetikába, közösen formálták az emberi test jellemzőit, tulajdonságait, de az emberi aurában pontosan ott a lenyomat, hogy milyen fajt képvisel, mik a domináns génjei.

Amikor farkast vagy egyéb lényt lehet látni az aurában, akkor ott keveréklények lenyomata.

A mostani időszakban ezt a fajtát leginkább a farkasemberrel kapcsolják össze. Már őbennük is több faj egyesült, hogy aztán az emberi test részei legyenek. A másik fajta jelleg a mentális tudat háló fenntartói. Őket a vámpírok személyesítik meg a mai filmekben. De természetesen eltúlzottan, színpadiasabban. Ez a két faj adta ki a női test és a férfi test különbözőségét a kezdeti időkben. A keveredések pedig megtették a magukét. Mutációk, rendellenességek, beépített blokkolók, egyedi programok kerültek a fajoktól a génállományba. Időről időre születnek domináns génnel rendelkező egyedek. Egy mentális lény, ha a tudathálóval kell rendezni bármit is.

Adott mennyiségű tiszta mentális gén ébredése biztosítja a háló változását.

Adott mennyiségű „tiszta élőtér háló fenntartó lény” gén ébredése biztosítja a természet megújulását.

A férfi test pontosan ezért tud teret alkotni, mert az ő testükben rejlenek a „tiszta élőtér háló fenntartó lény” faj tulajdonságai. Itt is több faj keveredése előzte meg a keverék lények testi jellegzetességének kialakulását.

A női test pedig aszerint alakult, hogy a mentális tudathálót tudja fenntartani. Sok millió év alatt a keveredések alakították az emberi testet. Már minden testben van mindenfajta képesség.

De akiben túl sok a mentális képesség, ő nőiessé válik.

Akiben túl sok a felébredt keverék lény gén, ő férfiassá válik, még ha női testet kapott is.

Nos, ezt a témát, most nem viszem tovább, hagyom, hogy magatokon átvigyétek.

Amiért ez nagyon fontos.

Tudatszint váltások zajlanak nagyon erősen, amelyek meghatározzák a jövőnket. Az egyedit és a Kárpát-medencéjét. Hogy aztán a formálódó tudatháló egymáshoz kapcsolja az életteret és a mentális világot de úgy, hogy ne legyen több háború a fajok között. Férfi és nő megbéküljön egymással. Ezáltal a testeket összeadó fajok is megbékéljenek és egy közös cél legyen, az élettér és a mentális háló együttes alkotó munkája.

Ismerek olyan nőket, akik önmaguk testében hordozták eddig, és engedték növekedni a tudathálót.  Az ANYA leányai ők, akik sorsukat erre adták. Terhességi tüneteket produkáltak évekig. Belehíztak a fenntartásba, takarításba. A tudatháló intelligens lény. Van magzati kora, amikor a lélekrészek összekapcsolódnak, tisztulnak, programokat vesznek fel és kapnak. És alakítanak maguknak. Aztán megszületnek. Mint ahogy a gyermek is megszületik és a meglévő térhez hozzáfűz valamit, amit aztán ő kezd formálni.  A családoknak is van tudathálója, amely kapcsolódik nagyobb tudathálókhoz.  A vérvonalaknak is van. Népeknek is van. Földrészeknek is van. És mind-mind összeszövődik egy hatalmas rendszerbe. Ezek a hálók tartják fent az élet halál köreit, a sorsprogramokat. Sok ezer éve formálódott egy másik tudatháló is. Mivel nehezen látom át a formálódásokat, erről nem írnék még többet.

Az biztos, hogy a „másik tudatháló” felnőtt korba lépett. Hogy ez mit is jelent ránk nézve, és kiknek jelent hatalmas változást, azt megtudjuk rövidesen. A tudatháló kapcsolódásnak vannak fizikai érzetei is. Sejtelmes tarkó irányú borzongató érzés. Ami jó érzést kelt, még ha nagyon furcsa is. Ha belép valaki a tudatunkba és kérés nélkül, az szúró hirtelen fájdalom, befeszülés.

Hát mára ennyit. Igyekezzünk gyorsan átlátni a mai információinkat, és intézkedni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük