2018.04.27.

Egy „látásom” tovább adom átgondolásra, tovább gondolásra, amely a mai időkhöz kapcsolódik.

A női petefészek sejtjeiben ott élnek az ősök energiái, sorsok tapasztalatai, érzések, blokkok, megoldások stb… Minden hónapban a felszínre jön egy ős árnya és megoldása. A havi ciklus idején pedig a nő próbál megtisztulni a múlt árnyaitól. Kivezeti önmagából. Vagy nem.

Manapság már a legtöbb gondot az okozza hogy nem tudjuk a testi folyamataink értelmét tudatosan megélni. Itt a 21. században már az ősi fajok sajátosságai öltenek formák, kapnak tisztulási, alakulási lehetőséget. Leválnak a torzult minták, nekünk most dolgunk ezekkel bánni, érteni és helyre igazítani.

A sorsok aszerint fűződnek generációról generációra, hogy az ősök megélései tovább fejlesztésre tudjanak kerülni, a felszínre jöjjenek a hibás programok, beteljesületlen érzelmek, negatív töltések, dogmák, lejárt karmák, vírusok és a hozzájuk tartozó megoldások. Egy-egy sors eszerint épít fel sejteket, szerveket, testet magának. A testi adottságok mind-mind tükrözik ezt a haj színétől kezdve a lábujj formájáig.

A nő aszerint választ gyermekének apát tudattalanul, hogy tovább tudjon lépni a fejlődés láncolata. A férfi a hím ivarsejtjében tárolja az összesűrített energiát a téralkotáshoz, amelyre az utódnak szüksége lesz ahhoz, hogy tovább fejlessze a közös lelkületüket.

Ez most elég lélektelenül hangzott. Bocsi…

A nő felhozza a tudatalattiból a megoldandó lélekmintákat, a férfi teret formál mindehhez, úgy, hogy szétrobbantja a sötétséget először. A kérdés, hogy a nő mit tesz a sötétséggel, amely a felszínre került. A félelem felerősödik a nőben a terhesség idején. Az is nagy kérdés, hogy a férfi miképpen segíti a nőt abban, hogy feldolgozza a sötétség árnyait. Erről ma talán ennyit.

Ezen a héten két erős dolog történt a mentális hálón.

Csak írom, ahogy láttam. A „farkas” férfi és az amazon nő szinkronba került. A „farkas” férfi védte az amazon nőt, de „nevelni„ nem tudta. Az amazon nő követte a férfit, de csak kényszeresen függött tőle. Mágia kötötte le őket, sötét kötés. A „farkas” férfinak nagyon sok az életenergiája, a téralkotó ereje. A család szent számára. Beleveszi a gyengéket is klánba. Így felvállalja az amazon nőket. Sok esetben harc lesz belőle egy kapcsolatban. Ez oldódott. Levált a „csak az jó, ahogy én gondolom” mágiakötés, amelyik mindkét felet jellemezte és hatalmas belső bizonytalanságot takart. A „farkas” férfi nem emel szót magáért. Csak véd. Az amazon nőben túl sok a kritika, az ellenállás. Ha ők szinkronba lépnek egymással, a közös munka igen sok védelmet ad és felfed hibás részeket.

A másik egy erős, sötét árny, amely lefogott sok sorsot. Fémes árnyak, robotszerű működési rendek, túl sok érzelem mentesség lakozott ebben az árnyban. Felrobbant a sötét góc.

Ami felrobban, az láthatóvá válik, hogy megoldhassuk. Éppen ezért legyünk óvatosak és figyelmesek.

Bennünk lévő fajtajellegek felerősödnek, gyógyulásra várnak. De a sötétséget is hozzák magukkal. Olyasmi zajlik a nagy egészben, mint amikor a férfi megtermékenyíti a nőt.

Új gyermek születik majd a mentális hálókon a koncentrált erőkből. A tiszta energiákból is születik gyermek és a sötétségből is. Nincs ettől félnivaló. A árny gyermeket olyanok fogják felnevelni, akik erőben és szeretetben megváltják őt.

A tegnapi sötétség robbanáshoz még annyit, hogy az pontosan úgy működik mentális szinten, mint ahogy a csernobili katasztrófa működött. A szilárd anyag atomjaira esik és még tovább és tovább.

Az árnyak kiválnak, láthatóvá válnak.

A szétrobbant anyag  kikerül a légtérbe, a mentális hálóra, és szétoszlik. A vonzás életbe lép, és azokhoz fog kötődni, akiknél a hiányállapotok bevonzzák a kötést.

(az orgazmus is így működik az egyedi ember szintjén)

No de élnek és dolgoznak a „takarítók” egyre tudatosabban. A „szemetet” átalakítják saját rendszerükön belül tiszta energiává, és úgy küldik vissza a mentális térbe.

Még elég kevesen vannak, de már képesek tudatosan, és együtt dolgozni.

2018.04.27.” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Éppen ma kezdődött a virágzásom, és egész nap azon gondolkoztam, hogy minden sérülés, ami a nőiségemet sértette, fizikai fájdalomként jelentkezik a hasamban, és milyen jó a nőknek, hogy havonta meg tudnak tisztulni ezektől a sérülésektől.
  Hihetetlen ahogy mai napomat leírtad, főleg a farkas férfi és amazon nő aspektusból. Csak a szinkron nagyon nehéz. Olyan jó olvasni a soraidat. Erőt ad. Köszönöm.

 2. Kedves Evi!
  Akinek nem születik gyermeke ,de boldog kapcsolaban ėl azzal mi a helyzet?
  A fėrjemnek előző kapcsolatából van gyermeke de nekünk nem ugy alakult.
  Ėn nagyon boldog vagyok igy is. Termėszetesen nem igy gondoltam az ėletem kezdetėn:-) Ez számomra energetikailag mit mutat szerinted?
  Köszönöm ha válaszolsz!

  1. Ahol nem születik gyermek, ott sok nem vérszerinti gyermek adatik, akiknek segítség kell. Ennek okáról bővebben írok majd.

   1. Igen ,Igen az biztos mert sok gyermek került a közelembe, több külföldi munkám során is mint gyermek gondozó. Milyen igazad van:-):-):-):-)
    Ès a felnött lelkek is gyermekiek:-):-)
    Hálás köszönetem!!!
    Te csoda vagy!

   2. Ez nagyon érdekel engem is. Mi örökbe fogadtunk gyermekeket a férjemmel. Tulajdonképpen lehetett volna sajátunk is, de egyikünk sem akarta. Közben más gyermekeknek is segítettem folyamatosan, akik nem lehettek a vérszerinti családjukkal. Csodálatos dolognak élem meg a gyermekeimet, a nevelésüket és sokszor nagyon nehéz, embert próbáló feladatnak tartom. Nehezen élem meg az anyaságomat, miközben nagyon szeretem a gyerekeimet és mindent megteszek értük.

    1. Kedves Rita! Ha a párodtól fogant volna meg a gyermek, valószínűleg sérült lett volna. Olyan közös karmátok van, amely ezt eredményezte volna. A közös karmátokat így bontjátok szét, és oldjátok meg fokozatosan, hogy “isten által küldött gyermekeket” neveltek fel. Ők pontosan mutatják a bennetek rejlő kétségeket, fájdalmakat, önértékelési zavarokat, amiket nagyon régről hordoz a családi vérvonalatok. És jól láthatóan kb. 5-6 generációval ezelőtt az őseitek már párkapcsolatban éltek, ha nem is sokáig. Tehát nincsen messze a vérségi összekapcsolódásotok sem. A lelketek ezért választotta ezt a megoldást. Saját gyermek születésénél nem tudtátok volna feloldani a kapott örökségeket.

     1. Köszönöm. Ikreket nevelünk, egy fiút és egy kislányt. Mikor először tartottam őket a karomban olyan ismerős illatuk volt, ismerős érzés volt, mindig azt mondtam, hogy mennyország illatuk van. És annyira a mieink, teljesen beleillenek a családunkba, mint egy kirakó darabkái.
      Nagyon nehéz velük a mindennapokban, sok szempontból is problémás a nevelésük. De egészségesek, szépek, megoldjuk. És imádjuk egymást!

 3. Koszonom, draga Evi. Ebbol ma nagyon “vilagfajdalmas”allapot ul rajtam. Gondoltam ,megelem, ahogy jon. 🙁 Csodas tisztito, megvilagosito tavaszi napokat kivanok mindannyiunknak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.