2018.04.23.

A szolgálat szintjei után beszéljünk a tudathálókról.

Szorosan összefügg a Szolgálat a tudatháló és a tudatosság.

Ahogy tudatosítjuk magunkban, hogy a Szolgálatunk miben áll, milyen erőt emel bennünk a felszínre, úgy tudatosodik a hová tartozásunk. A hová tartozásunk megmutatja a tudathálót, amelyet táplálunk, és amelynek táplálnia kellene minket.

Az emberiségnek van közös tudata, egy hálórendszere. Ez hierarchikus. Egy faj tartja uralom alatt.

Ezen a hálón kívül működik több kisebb háló.

Az Avatár film tökéletesen visszaadta az élőtér tudatainak összekapcsolódását, együtt működését, vagy éppen a vele való szembeszegülést. Más tudathálóról érkező lények miképpen rombolják, miközben belőle táplálkoznak.

Sokféle tudatháló létezik. Ezek egy része zárt, más hálók egymásba kapcsolódnak, vannak különállók, stb… Egykor mindegyik az egy közös háló része volt.

A kezdet állapotában egy tudatháló létezett, amelyben a tudatok egymást segítették, táplálták, információval és energiával látták el.

Több faj alkotta a tudathálót, mindenki a maga jellegzetességével tette többé a rendszert.

Aztán a fajok létrehozták a saját tudathálójukat. Családok, klánok is alkottak külön hálórendszert.

A maffia családok nagyon jól megmutatják a családi tudathálók rendszerét.

Az idők folyamán sok-sok hálórendszer struktúra került kidolgozásra. Az ősi, az eredeti háló kijavítása, és az oda való visszacsatlakozás lenne a cél. /Eddig is ez volt a cél, mióta először meghasadt a háló, és részek leváltak. /

Most tartunk ott, hogy kisebb szakadt hálók meglelték a hová tartozásukat. Letisztul tudatok képesek felvenni a kapcsolatot az ősi hálóval.

Árva tudatok, akik más hálókra kerültek, de ott nem találták a helyüket, ismét képesek meglelni a családjukat.

A helyekhez kapcsolódik a családi tudatháló. És itt most nem az ebben a sorsban ismert családról beszélek, hanem vérszerinti családi kapcsolódásokról. A családfáról, és az ő tudathálójáról. Amely szintén szakadozott az áttelepítések, gyilkosságok, kitagadások miatt. Ezek a tudathálók biztosítják a születések és távozások rendjét is. A karma folyamot is fenntartják. A mágiát is megtartják. Vagyis a tudat manipulációk tere is.

A tudathálóknak nemcsak az élőkkel van kapcsolata. Bár az élő szó ilyen szinten értelmetlen, hiszen minden energia forma intelligens élőlény.

Nagy a káosz jelenleg még. A sötét erőknek van erős összetartó tudathálója. Úgy tűnik az érdek nagyon szoros hálót képes szőni. De őnáluk nincs önzetlen energia áramlás. Nem táplálják azokat, akikben nem látnak érdeket.

De nem is ez a fontos most számunkra. Inkább egy tiszta energián alapuló tudatháló megalkotása, felébresztése a fontos, ahol a tudatok egymást segítik, a gyengét táplálják, amíg meg nem erősödik. Mint a felnőttek a gyermekeket.

A tudatháló váltás időszakában energiátlannak, gyengének érezhetitek magatokat. A régi már nem táplál, az új még nem tud fogadni. Fontosak a tudat védelmek. A gyengéket ne vadásszák le olyan keresők, tudat vadászok, akik a levált elméket keresik, és erőszakkal kötik őket egy másik tudathálóhoz. Vannak olyan keresők is, akik támaszt, segítséget adnának.  Ők nem ígérgetnek, védelmet adnak, és semmit nem kérnek cserébe.

És vannak az ígérgetők, suttogók, félelmet keltők. „csatlakozz hozzám, majd én megvédelek”

És onnantól  csak azt teheti a tudat, amennyit megengednek számára.

Tudat védelem.

Nálam egy szó kiejtésével működik a rendszer. Egyszer felépítettem, az aurámba riasztókat építettem, azóta ez megvéd valamennyire. Mivel a védelem lezárja a minőségi energiákat és a segélykérő hívásokat is, így szűrőket építettem be, hogy elérjen minden igazán fontos impulzus és az, ami felhívja a figyelmet a bajra.

Az első védelmet mindig anya építi fel a gyermeke köré tudattalanul vagy tudatosan, a gyermek sajátos rendszeréből, egyéniségéből.

Ezt továbbfejleszti később az ember, ahogy érik az impulzusok.

Aztán megtanulja lebontani, ahogy megerősödik önmagában.

Még annyi információ mára, ha felnézünk a csillagos égboltra, akkor láthatjuk a tudathálókat.

Csillagképek, galaxisok.

És ugyanez bennünk.

Ismerek valakit, akinek az arcára van rajzolva a tudatháló. A természet rajzolta fel.

És amúgy a bőr redőzetünk is megmutatja a hová tartozásunkat.

Vannak emberek, akik több tudat hálón is léteznek. Vannak, akik átjárnak a hálók között. Vannak, akik csak kis hálókra vannak csatlakozva. Vannak, akik az EGY hálóhoz csatlakoznak.

És vannak, akik nem csatlakoznak egy tudathálóra sem. Ők az egy sorsú emberek.

Nézzétek át mindezt magatokban. Ez igen nagy témakör, megpróbáltam kiemelni azokat az információkat, amivel lehet foglalkozni a tovább lépés érdekében.

Igazából fizikai síkon a tudathálók rendszerét jól mutatják a különböző hitközösségek egymáshoz való viszonya, az üzleti élet hálózatai, bankrendszerek, mlm hálózatok, családi közösségek, baráti közösségek, munkahelyek, lakóhelyek. Ha átgondoljuk önmagunk, akkor láthatjuk, hogy hány és milyen hálózathoz kapcsolódunk.

 

 

 

 

2018.04.23.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kérek értesítést , ha új bejegyzés vagy új hozzászólás jelenik meg. —Köszönöm !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.