2018.04.17.

Érdekes álmokat hozhat ez az időszak. Felemeli a mélységekből a tárol ideákat, amelyek leginkább csak gátolnak minket ebben a sorsunkban.

Egyfajta átvilágítás zajlik. Minden ember őriz ideákat, amelyek a génállományába vannak rejtve, és bizonyos sorsokban, mint egy hologram nagy erőkkel a felszínre vetül. Ember legyen a talpán, aki magától megszabadul tőle, vagy egyáltalán meg akar szabadulni tőle.

Vagy egyáltalán rájön, hogy egy ősi minta irányítja a sorsát, és ez nem a mostani sorsa. Sok tévhit jelenhet meg a nyomában, a kapcsolatainkban. De mondhatjuk úgy is, hogy karmát tart fenn. Aminek lehet már rég lejárt az ideje.

Az átvilágítás forrásáról most nem írnék, mert látni látom és értem is, hogy miképpen tudott eljutni a világunkig, de nem tudnám jól leírni, és felesleges zavart nem okozok senkiben.

Ez a fény úgy működik jelenleg, mint egy lézer. Levágja rólunk a sorsunkat „hibásan” irányító hologramot, és vele együtt tévképzeteket is.

Amit biztosan látok, hogy ősi mágikus kötésektől, pecsétektől, irányító manipulatív energia szálaktól lehet megszabadulni. Valami módon ide kapcsolódik az „idegen” gén is, amely az ősidőkben beépült a világunkba, és a testünk hordozza, bár magáénak máig nem tudja még. Hol kivetné, hol átadja az uralmat, de a testképben nem rendezett a jelenléte. A polipok, miómák a rák megjelenése a testben is erre utal.

Nincs természetes szimbiózis az emberi és az idegen gének között.

Valahogy úgy, mint ahogy a fehér bőrű ember és a fekete bőrű emberek között sincs elfogadás. Nem tudunk egységben gondolkodni. A saját testünkben sem.

Több üzenetemben láthattátok, hogy kértem, bontsuk szét a lélekrészeinket, a személyiségünket. Az asztrológia is szétbontja bolygók szerint az erőinket.

Ez azért jó, hogy megismerjük ezen sorsunk alkotó elemeit. De mindig harmonizálni kell őket, megbékíteni egymással, egységbe rendezni. A környezetünk erre mutat tükröt, ad jeleket.

Gondoljuk át magasabb rálátással:

Ma kire haragszunk a környezetünkből?

Kivel kiabálunk?

Ki teszi ugyanezt velünk?

Kivel keveredünk érzelmi konfliktusba?

Ezt mindenképpen próbáljuk értelmezni és a helyére tenni. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy az átvilágító fény nagyobb kárt okozzon bennünk. Mert teszi a dolgát, ha akarjuk, ha nem.

A méregtelenítő teák jó szolgálatot tesznek.

A mozgás, ahogy a testünk igényli, szintén segít a leválasztódásban. Az elengedés legyen ma a vezér gondolatunk. A görcsös akarat komoly károkat okozhat.

Ami sokat segít, ha észrevesszük a problémák mellett húzódó megoldásokat, ha nem a rossz oldalát nézzük a történéseknek, hanem a jót. A továbbvezető szálakat emeljük ki a káoszból.

Mivel ez poláris világ, ezért nincs csak rossz, csak jó. Minden történetünk, érzésünk ilyen is és olyan is. Amit rossznak érzékelünk, az segít abban, hogy meglássunk önmagunk hibás gondolkodását adott helyzetben. Mint amikor van egy “rossz” gyermek, akiben ott az erő, de nem tudja jól kivetíteni a külvilágba. Vagy azért, mert a génjeiben a rossz megoldásból van több, vagy mert ezt tanulta el a környezetéből. Ott az erő, amely nagy alkotó tehetséget takar. De hogy ez az erő miképpen jelenik meg a külvilágban és a felnőttek milyen irányt adnak számára, az kérdéses.

Nos, ezek a génjeinkben lévő “rossz” erőirányok mutatják magukat. A vadhajtások leválnak. Ha elengedjük végre. Ne akarjuk, hogy törjön, zúzzon.

Engedjük felfrissülni a génállományunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.