2017.05.25.

Ismételten nyakig merülhetünk az „angyalok háborújának” következményeiben.

Elértünk ez emberi emlékezet azon rétegének feltöréséhez, amely őrzi a háború emlékét.

Az Angyalok a Teremtő gondolataink végrehajtói. Ők feltétlen hitben léteznek, természetükben nincs jelen a kétség. Bármi is a Teremtő szándéka, végrehajtják.

Olyan erős a hitük, hogy nem kételkednek a szándék helyességében.

Az angyal és a lélek fogalma mára már összekeveredett.

Az angyaloknak nincs lelkük, ők a teremtő akaratának kivitelezői. Nincsenek érzelmeik.

Az embernek pedig van lelke és szabad akarata. Van érzelmi testük.

A lélek pedig a Teremtő „száján kiáramló levegő”, amelynek minden részecskéje a Teremtő maga.

Ahogy az ember a levegő kifújásával együtt kiárasztja önmagát a külvilágba.

A festők által rajzolt puttók nem angyali lények. Ők gyermeki lelkek, akik keresik a helyüket.

A fénygömbök, amire sokszor azt mondják angyalok, pedig tiszta szellemi részek, alkotó energiák.

Őrangyalaink pedig az őseink letisztul szellemisége. Az ő melengető ölelésük ad vigaszt a legnehezebb időkben.

Az angyalok inkább hasonlítottak az elfekhez, ha már szeretnénk valahogy elképzelni őket. Mára pedig egy világvándorhoz hasonlítanak legjobban. De természetesen nekik is több rétegük él kint a világokban.

Végrehajtók. Azokat a parancsokat is végrehajtják, amelyek az egyedi ember számára nem jók.

Ők a nagy egészet látják, a teremtő tervét. Abban az egyedi ember csak egy sakk bábú. Ahogy az ember bánik az állatokkal, úgy bánnak ők az emberrel.

A mennyország a felemelkedett, emberi testben élt mesterek által létrehozott tudati szféra. Az ember megalkotta a maga mennyországát. Mint ahogy ember lett a kapu őrzője is.

Onnan születnek újra és újra a lelkek. Ebben a dimenzióban vannak a lélek seb gyógyító házak, ott működik a sorstervezés, újraértékelés. Van, aki éjszakánként itt kap erőt a feladatához.

Isten egykori mennyországába, ahol angyalok vannak, az emberi lélek nem járhat be. Az angyalok háborújának ez lett az eredménye.

Az emberek miatt tört ki a harc, az angyali karban megjelentek a kétkedők. A hitük megtört, mely szerint a Teremtő terve tökéletes.

Az angyalok egy része büntetésből emberi testbe lett zárva, hogy megtanulja mindazt, aminek fájdalma előtte meg sem érintette.

Teremtő első szülött fia megalkotta a maga világát, atyja ellen fordult. Az első szülött fiúk bűne és bűnhődése, azóta is a karma része.

Volt angyal, akit a földi ember iránti szerelme kötött anyagba.

Ismerek olyan embereket, akiknek az a sorsfeladatuk, hogy a bennük élő angyalt szabadítsák fel. Hogy hány millió évben lehet számolni ezt a rabságot?

A végrehajtókkal sokszor találkozik az ember. Belépnek az emberi létezőbe, végrehajtják a Teremtő akaratát, és kilépnek. Az ember vagy nem emlékszik később, vagy maga sem tudja mit miért tett.

Mások csak azt látják, hogy nagyon furcsa lett a viselkedése. Olyanról beszélt, ami régen nem is érdekelte. És tett valamit, amit soha nem gondoltak róla.

Aztán pár hét után megint olyan lett, mint volt.

Nagy háborúk kirobbanásakor is ők dolgoznak. A világ tengelyének fordulásakor pedig nagy számban jelennek meg. Így tehát egyrészt az emberi gén állomány hordozza az angyalokat, másrészt ki van téve a megjelenésüknek, hatásuknak is.

Az ember szívtelennek mondaná az angyali viselkedést. Teszi a dolgát, az ő számára a halál, vagy pusztulás az élet velejáróra, ha a sors része. Mint ahogy a védelem és születés is, ha az emberi sors terve fontos az egész szempontjából.

Mára már sokuk az ember legjobb barátja, segítője. Elég összetett lett mára már a kapcsolat ember és angyal között. A lázadó angyaloknak a hite megsérült egykoron, és úgy vélték az emberen keresztül tudják manipulálni a Teremtő atyjukat.

Sokuk máig így hiszi, de járja a karma útját az emberekkel együtt.

Sok démonná vált angyal mára már csak békét és hazatérést szeretne. Ezért képes összefogni az emberi mintákkal is.

A fizikai szerelemtől anyagba ragadtak, csak hűségre vágynak már.

A Teremtő szándéka szerint a nagy karma kör lejártakor minden lélek és angyal lehetőséget kap a találkozásra. És ott bizonyíthatnak egymás felé. Nehéz a bizonyítás köre. Az egymásra találás nem könnyű, sok sérülés van a háttérben.

Gondoljunk át még valamit. A hitükben megtört angyaloknak mi a legfőbb törekvése?

Atyjukkal szembe fordítani az embereket.

Ezzel bebizonyítani a teremtőnek, hogy méltatlanokra pazarolta a szeretetét.

Másfelől pedig így soha nem fognak vissza jutni a teremtőjükhöz.

Ha végig gondoljuk, hogy hány családban áll szembe a fiú gyerek az apával?

Ahol szembe fordul, ott nem fogja tudni a saját ősi energiáit önmagába befogadni. Az Őrangyala az embernek a saját apai és anyai energiáinak összessége. Az ősök őrzik és vezetik a sorsútján. Motiválják, hogy meg tegye a lépéseit. Összehozzák más emberekkel. Aki haragszik valamelyik szülőjére, vagy nem bánik vele tisztelettel, ott az ősök nem tudnak csatlakozni hozzá. Természetesen azért ez bonyolultabb. Más idős emberek felé végzett szolgálattal kiváltódhatnak ezek az energiák.

Aki csak önmagát látja egyetlen etalon mintaként, ő könnyen leválhat a rendszerről és egyedül maradhat. Az az ember, aki leválik a hálózatról, ő a halála után nem jut be a Szent Péter által őrzött térbe.

Őrangyalának hiányozni fog az egyik szárnya, vagy törött lesz, és nem tudja megemelni.

És természetesen itt arról is el lehet gondolkodni, hogy az egykori bukott angyalok beépülése az emberi genetikába teszi-e azt, hogy Őrangyalnak hívjuk az ősök együttes erejét. De ennek taglalása is kitenne egy könyvet.

Az Őrangyal a gerincoszlopba fűződik be. Ha be tud. Ha az egyed nem utasítja el tudattalanul.

Talán a Teremtő szándéka szerint az ember és az angyal együtt tud felemelkedni majd hozzá, amikor eljött az idő.

Nézzük egy kicsit más szemmel mindezt. Az angyali minták az aurában egyediek, jól felismerhetőek. Az egykor a földre érkező angyalok igen hatalmas minták az aurában. Egy aurában lehet több is. Az angyalok háborúja lehet, hogy bennünk zajlik időszakonként.

Hogy mit kezdünk mindezzel? Az ember kapott szabad akaratot. Kapott olyan erőt, amellyel önmagában rendet tud tenni. Vizsgáljuk olyan szemmel, hogy milyen negatív erőket tapasztalunk magunkon.

Lenézünk másokat, többnek tartjuk magunkat, a testet elutasítjuk, vagy más embereket csak használunk?  Ridegen szemléljük mások fájdalmát? Úgy véljük, hogy a szüleinknél jobban tudunk mindent?

Ezek angyali minták, amelyek az embert elválasztják a Teremtőtől.

Ez ügyben rendet tudunk tenni, csupán szembe kell fordulni a sugallatokkal, és elmondani a tutit, hogy ő is emberi testben létezik és jobb lenne, ha az összefogást szolgálná és nem a magányt, a leválasztódást, és tisztelné a testet, amely hordozza őt.

Van egy egykor csodás angyali minta, amely mára már nagyon sérült. Az áldozaté. „majd én megoldom, mert kaptam tudást hozzá”.

Ilyenkor az ember komoly betegségekbe kerülhet. Az elmúlt sok ezer év alatt megtört az angyali képesség is, amellyel gyógyítani tudna maradéktalanul minden negativitást. És hát ő sem tud visszajutni az isteni szintekre, hogy feltöltse önmagát. Őt is arra kell kérni, hogy támaszkodjon a többi mintára.

Érdemes elbeszélgetni önmagunkkal. Szétszedni magunkat mintákra, és egyenként beszélni mindenkivel. Tudatni velük, hogy merre van az előre, és mi a közös út. A cél mindenképpen, hogy megtaláljuk a helyünket a világunkban, és békében, egészségben  élhessünk.

Érdemes imádkozni, mert azt hallja bennünk mindenki.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.