2016.05.14.

Ismét eljött az a nap, amikor mindazt, amit megértettünk, elengedtünk, helyre tettünk önmagunkban, kiárasszuk a külvilágba, hogy megváltoztassa sorsunk eddigi folyását.

Mindezt a Szent Lélek kiáradásának hívjuk.  Ha átfordítjuk egyszerű emberi nyelvezetre, akkor a bennük letisztult érzések, felismerések kilépnek a külvilágba, hogy fordítsanak sorsunkon.

Szent Lélek energiája, a letisztult gondolatok tárháza. Az egyszerű igazság. Felismerések. Sorsunk megoldott fejezeteinek tanulságai.

Az egyedi embernek is van az aurájában egy ilyen tárház. A lélekcsoportoknak is van közös tárházuk. (ők ugyanazon a mintán dolgoznak, több oldalról megközelítve) A közös emberi tudatnak is van tiszta gondolatokkal, mintákkal teli tere.

A felemelkedett mesteri részeink tudata is ott lakozik. Mivel felemelkedni csak akkor lehet, ha letisztul mindaz bennünk és felismeréssé válik, amiért megszülettünk.

A holnapi nap megtörik az a gát, amely elzárja a tereket egymástól. Ha ügyesek voltunk, akkor már a gát nagy része lebontódott. Hétfőn pedig a belső világunkból saját letisztult részünk átlép a külvilágba, hogy megvalósítsa önmagát.

A mai nap még erősen megmutatja magát az a részünk, amely sértődött, dacos, mártír, elváró stb….

Mert a gát ezekből az érzelmi drámákból épül fel. Minél többet elengedünk, annál könnyebben tudjuk sorsunk a helyes irányba terelni.

Sok felismerést kívánok Nektek, erőt és kitartást, hogy a mai és holnapi nap a lehető legtöbb negatív töltést tudjuk elengedni.

Ezen múlik, hogy milyen lesz a világunk az elkövetkező időszakban.