2015.09.15.

A mai nappal már összegzettebben tudnak gondolkodni azok, akik feldolgoztak minden olyan érzelmet az elmúlt időszakban, amely a sorsukat visszahúzta.

Nehéz időszak van mögöttünk. A belső terünkből rengeteg beragadt „szellem”, elfojtott indulat, téveszme került a felszínre. A depresszió sárba húzó ereje erősen béklyóba fogta a szívet. Sokan távoztak az anyagtalanság síkjaira, mert karmikus vállalásaik, karmikus küldetésük teljesítésétől nagyon messzire elmaradtak.

A sok élősködő, agresszív energia, amely eddig szabadon kószált, és leginkább azokra tapadt, akik nagy aurával léteznek a világban, mostanra megmutatta önmagát.

Amivel el lehet utasítani ezeket az erőket, az egy határozott utasítás:

„Elutasítom mindazokat, kik nem a sorsomhoz tartoznak és küldetésem beteljesítését nem segítik. Távozzanak tőlem”.

Legyen látható vagy nem látható formában.

Eddig a nagy aurájú, Szolgálatot teljesítő emberek tudattalanul megengedték, hogy átjáró ház legyenek, erejükön felül segítettek.  Saját sorsuk és egészségük rovására. Az élősködők csak akkor és csakis akkor tudnak gondolkodni, ha nem élteti őket senki energiával.

Ha valaki céltudatosan teljesíti nap mint nap a küldetését, őhozzá nem igen tudnak tapadni, mert nem jut nekik energia.

Minden ember küldetéssel érkezett. A küldetés sokszor csupán annyi, hogy valaki megértő és figyelmes legyen a társaihoz. Bár ő fiatal felnőtt korában leginkább szétszórt, és önigazoló ember.

Ez csak egy példa arra, hogy a küldetés nem feltétlen a világ megváltása, bár mindenki ehhez tesz hozzá. Önmagunk megváltoztatása, és ezen keresztül a világ megváltoztatása a küldetés. Ahogy eddig láttam, szinte gyökeresen kell megváltozni ahhoz, hogy valaki tudja teljesíteni.

Pár nap múlva a sors és az idő ismét nagy jelentőséget kap majd. Feladataink megoldása fontossá válik, küldetésünk nyilvánvalóvá válik.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − hat =